Подписаха договор за ремонт на площада на Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 2, 2020 08:05

Подписаха договор за ремонт на площада на Харманли

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, # 41/925, година XVII, 30 октомври – 5 ноември 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Кметът на община Харманли – Мария Киркова, сключи договор с хасковска фирма за ремонт на централния площад „Възраждане“. Той е с „Еко традекс груп“ АД, която бе единственият кандидат за изпълнение на обществената поръчка за 3 500 400 лева. Тя бе под наименование „Избор на изпълнител за извършване на инженеринг за обект: „Основно обновяване на централния площад и прилежащи пространства в Харманли”. От тези пари за проектиране са 100 800 лв., за авторски надзор 20 400 лв. и 3 379 200 лв. за СМР.

В договора е записано, че към датата на откриване на процедурата не е осигурено финансиране на дейностите, предмет на поръчката. Това означава, че обществената поръчка ще се счита за възложена при осигуряване на целево финансиране.

В случай, че такова няма, сключеният между Възложителя и Изпълнителя договор може да не се изпълнява и всяка от страните може да прекрати договора едностранно без предизвестие след изтичане на три месеца от неговото сключване, като страните не си дължат обезщетение за вреди или пропуснати ползи една на друга.
„Еко традекс груп“ АД, със седалище и адрес на управление: Хасково, ул. „Добруджа“ №10, вх. Б, ет. 2, офис 23, е основен изпълнител на обществените поръчки в Хасковска област. Тя построи новия спортен комплекс „Хеброс“ в Харманли.

Снимка: Архив

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 2, 2020 08:05
Напиши коментар

5 Коментара

  1. Николай ноември 3, 00:50

    И нека кражбата започне сега.

    Отговори на този коментар
  2. Иван ноември 2, 17:46

    С тези пари може и тенис кортовете да се ремонтират. Да се озелени и асфалтира , да се сложат кошчета за смет , да се сложат повече осветителни тела. Градът е малък нека си го държим в добро състояние !

    Отговори на този коментар
  3. ноември 2, 13:43

    За тези може да се ремонтират пет площада като този, отново тлъст рушвет за в…….*

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама