Само един желаещ има за ремонта на централния харманлийски площад

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 9, 2020 08:35

Само един желаещ има за  ремонта на централния харманлийски площад

„Еко Традекс Груп“ АД – Хасково, е единственият кандидат за ремонт на централния площад на Харманли. До крайния срок за подаването на оферти – 18:00 часа на 19 март 2020 г., в Информационния център към Община Харманли за участие в процедурата е подадена само една оферта.
Комисията, която провежда обществената поръчка, е констатирала следното:
В Част II: „Информация за икономическия оператор“, Раздел А: „Информация за икономическия оператор“, в „Обща информация“ в представения еЕЕДОП участникът не е посочил еднозначно дали е „микро-, малко или средно предприятие“.
В Част IV: „ Критерии за подбор“, Раздел Б: „Икономическо и финансово състояние“ в представения от участника еЕЕДОП, при изискване на Възложителя да се посочат реализираните обороти за последните 3 (три) приключили финансови години, същият е посочил оборотите за 2016 г., 2017 г. и 2018 г., вместо за 2017 г., 2018 г. и 2019 г.
Затова на фирмата е даден срок до 5 работни дни да представи нов еЕЕДОП, подписан с електронен подпис и качен на подходящ оптичен носител като на опаковката се надписва: „Допълнителни документи“ по обществена поръчка с предмет: „Избор на изпълнител за извършване на инженеринг (проектиране, авторски надзор и строително-монтажни работи) за обект: „Основно обновяване на централен и прилежащи пространства в Харманли, находящ се в Парцел XVII, В KB. 159.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 9, 2020 08:35
Напиши коментар

1 Коментар

  1. noname април 9, 09:14

    Нека някой общинар да каже какво стана с този ремонт: https://sakarnews.info/shte-asfaltirat-oshte-8-ulitsi-i-2-parkinga-v-harmanli/

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама