Избират изпълнител за ремонт на ВиК инсталации в Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 5, 2020 11:02

Избират изпълнител за ремонт на ВиК инсталации в Харманли

Акценти

  • Регионален вестник # 17/901 година XVII, 1 - 7 май 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Обществена поръчка за избор на изпълнител за подмяна на ВиК структура на 8 улици в Харманли, обявиха от общината. Тя е за три дейности, свързани с водната инсталация на съществуваща ВиК мрежа и сградните отклонения по улиците „Св. Св. Кирил и Методий“, „Климент Охридски“, „Освободител“, „Сакар планина“, „Балкан“, „Петко Каравелов“ и „Христо Смирненски“.
Първата дейност е за разработване на инвестиционен проект във фаза „технически проект“. Втората е за изпълнение на СМР (строително монтажни работи) по реализиране на строителството на отделните улици.
Третата е за упражняване на авторски надзор по време на изпълнение на СМР на отделните обекти.
Крайният срок за подаване на документи за участие в надпреварата е 18 май до 17:00 часа, а прогнозната стойност е 709 000 лева без ДДС.
От Община Харманли първо обявиха покана за пазарни консултации с фирма за определяне на прогнозна стойност за подмяна на водната инсталация на изброените улици. Участваха три дружества. Първото е „СТ Клинър“ ЕООД – Хасково, която даде цена 856 800 с ДДС. Втората е „БКС – Горна Оряховица“ АД – с 850 800 лева.
Третата е „Маридел – 2012″ ЕООД – Етрополе, която предлага 864 000 лв.
След подадените оферти кметът обяви прогнозна стойност на предстоящата за обявяване процедура по ЗОП на 850 800 лева, с ДДС. От тях 12 000 лв. е за проект, цената за осъществяване на авторски надзор е 2 400 лв. и цена за изпълнение на строително-монтажните работи – 836 400 лв.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 5, 2020 11:02
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама