В Свиленград търсят домашни помощници

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 5, 2020 17:36

В Свиленград търсят домашни помощници

Домашни помощници, който да се грижат за уязвими от създадената извънредна ситуация в страната лица, търсят от община Свиленград. От съобщението им на сайта става ясно, че за заемане на длъжността „домашен помощник” се изисква само кандидатът да има основно образование, а наличието на професионален опит се счита за предимство.

Работата се състои в доставка до дома на храна, хранителни продукти и продукти от първа необходимост, лекарства, заплащане на битови сметки, заявяване и получаване на неотложни административни услуги.

Необходимите документи са: заявление до кмета на община Свиленград, професионална автобиография, документ за придобита образователно-квалификационна степен, декларация, че лицето е пълнолетен български гражданин, че не е поставено под запрещение, че не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер за лишаване от свобода и не е лишено по съответен ред от правото да заема определена позиция – по образец, и медицинско свидетелство.

Кандидатите могат да подават документи до 15 май на електронна поща [email protected] или в Центъра  за административно обслужване на гражданите, бул. ”България” №32, всеки работен ден от 8.30 часа до 17.30 часа.

Заявление и декларация по образец  могат да бъдат изтеглени от сайта на Община Свиленград на адрес: www.svilengrad.bg  или да се получат всеки работен ден в Центъра  за административно обслужване на гражданите, бул. ”България“ N32.

За допълнителна информация е даден телефон 0379 74349 – Дейност „Социални услуги” в Община Свиленград.

От Общината уведомяват, че с кандидатите за заемане на длъжността „домашен помощник” ще бъдат сключвани поетапно трудови договори, в зависимост от броя и потребностите на лицата, за които ще се грижат.

Услугата е по проект „Патронажна грижа в Община Свиленград”.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 5, 2020 17:36
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама