Разширяват с 3 млн. лв. сметището край с. Гарваново

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 5, 2020 10:59

Разширяват с 3 млн. лв.  сметището край с. Гарваново

Акценти

  • Регионален вестник # 17/901 година XVII, 1 - 7 май 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Ще изграждат разширение на сметището край село Гарваново за 3 100 000 лева. От Община Хасково са обявили обществена поръчка за „Инженеринг – проектиране, строителство и авторски надзор на „Втора клетка за отпадъци в Регионален център за третиране на неопасни отпадъци в землището на с. Гарваново, Община Хасково“.
В предмета на по-ръчката е записано, че изпълнителят следва да извърши първоначално геодезическо заснемане на целия обект преди започване на строителните дейности.
По дейност 1 е предвидено избраният изпълнител да изготви технически проект, който да се представя по реда на тази процедура в указания от него в офертата срок, обем и съдържание.
Дейност 2 включва изпълнение на строителство, подготовка на терена, изграждане на съоръжения съгласно одобрения технически проект, включително доставки на съоръжения. Започването на строителните работи ще се извърши след влизане в сила на разрешението за строеж и със съставяне и подписване на протоколи Образец 2 и/или образец 2а „за откриване на строителна площадка и определяне на строителна линия и ниво на строежа “ по Наредба № 3 от 31.07.2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството.
Прогнозната стойност без да се включва ДДС е 3 135 000.00 лева, а срокът за подаване на оферти 18 май 2020 г. в ОбА – Хасково.

Снимка: Архив

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 5, 2020 10:59
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама