Продължава финансирането на проекти чрез стратегията на МИГ – Харманли

Сакарнюз
От Сакарнюз ноември 6, 2023 16:48

Продължава финансирането на проекти чрез стратегията на МИГ – Харманли

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 41/1065, година XX, 03 - 09 ноември 2023 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

Беше сключен поредния тристранен административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по „Програмата за развитие на селските райони“ за периода 2014 – 2020г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони по процедура чрез подбор на проектни предложения по подмярка 19.2 „Прилагане на операции в рамките на стратегии за водено от общностите местно развитие“ на мярка 19 „Водено от общностите местно развитие“.
Договорът се сключи между Сдружение „Местна инициативна група Харманли“, представлявано от госпожа Валентина Димулска, „Румел“ ЕООД, представлявано от господин Румен Русев и Държавен фонд „Земеделие“.
Проектът бе подаден по подмярка 6.4. „Инвестиционна подкрепа за неземеделски дейности“ от стратегията за Водено от общностите местно развитие на „МИГ Харманли“.
Общата стойност на одобрените за финансиране разходи по проекта са 73 536,00 лв., а одобрената безвъзмездна финансова помощ е в размер на 55 152,00 лв.
Проектът предвижда доставка на специализиран тестер – оптичен рефлектометър, комбиниран анализатор на мрежи и локатор за кабели.
С реализацията на проекта ще бъде разкрито едно ново работно място.

Сакарнюз
От Сакарнюз ноември 6, 2023 16:48
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама