Новини от Хасковска област и Югоизточна България

Текст, снимки и видео от тази част на Балгария

Продължава финансирането на проекти чрез стратегията на МИГ – Харманли

Продължава финансирането на проекти чрез стратегията на МИГ - Харманли

Беше сключен поредния тристранен административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по “Програмата за развитие на селските райони” за периода 2014 – 2020г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони по процедура чрез подбор на проектни предложения по подмярка 19.2 „Прилагане на операции в рамките на стратегии за водено от общностите местно развитие“ на мярка 19 „Водено от общностите местно развитие“.
Договорът се сключи между Сдружение „Местна инициативна група Харманли“, представлявано от госпожа Валентина Димулска, „Румел“ ЕООД, представлявано от господин Румен Русев и Държавен фонд „Земеделие“.
Проектът бе подаден по подмярка 6.4. “Инвестиционна подкрепа за неземеделски дейности“ от стратегията за Водено от общностите местно развитие на „МИГ Харманли“.
Общата стойност на одобрените за финансиране разходи по проекта са 73 536,00 лв., а одобрената безвъзмездна финансова помощ е в размер на 55 152,00 лв.
Проектът предвижда доставка на специализиран тестер – оптичен рефлектометър, комбиниран анализатор на мрежи и локатор за кабели.
С реализацията на проекта ще бъде разкрито едно ново работно място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Verified by MonsterInsights