БСП откри предизборен център и кампанията в Тополовград

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 22, 2021 14:13

БСП откри предизборен център и кампанията в Тополовград

Акценти

  • Листата представи листата представи местния кандидат - депутат Атанас Атанасов.

Свързани публикации

В присъствието на шест от кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ бе открит предизборен Информационен център на коалицията в Тополовград. На откриването бяха представени  кандидатите от тази коалиция в 29 ХМИР на изборите за 45-то Народно събрание на 4 април.

Групата на кандидатите от лявата коалиция бе водена от втория в листата Михаил Лисков, като освен него на срещата бяха Атанас Атанасов, Богдан Кирилов , Десислава Костова, Диляна Комитова и Иван Ганев.

Срещата откри председателя на ОбС на БСП – Тополовград – Кера Спирова, а листата представи местния кандидат Атанас Атанасов. Господин Лисков говори за целите и задачите на БСП в предстоящите избори, за състоянието на държавата, нуждата от промяна и наблегна на проблемите в работата на местното самоуправление. Всеки от останалите кандидати заяви своите намерения за работа и промяна в сферите в които има познания и опит. Задавани бяха въпроси от присъстващите, на които кандидатите отговориха, съобразно компетенциите си и програмата на БСП за управление.

Срещата завърши с общо разбиране и призив за масово гласуване на 4 април и търсене на по-широка и масова подкрепа за №4 на „БСП за България“ в интегралната бюлетина.

Платена пубилкация
Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 22, 2021 14:13
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама