Златна сватба отпразнуваха 13 семейни двойки

Тонка Славкова
От Тонка Славкова май 17, 2016 10:29

Златна сватба отпразнуваха  13 семейни двойки

Тринадесет семейни двойки се отзоваха на поканата на кмета на общината Божин Божинов и отпразнуваха 50-годишния си съвместен живот.
Организаторите се постараха събитието да стане незабравим празник за тях. Юбилярите бяха посрещнати с китка здравец и с бяха пътека, осеяна с цвят от рози. Сватбена арка, подредени маси, като за истинска сватба, вълнуващи слова, специално подбрана музика, голяма празнична торта, музикални поздравления от изявените таланти – Тодор Николов и Стойчо Чобанов, допринесоха за празничното настроение. Семейните двойки потвърдиха брачната си клетва за бъдещите си съвместни години, вдигнаха наздравица с брачна целувка, захраниха се с хляб и мед.
Всички получиха подарък от кмета на общината – бутилка вино “Мерло”, специално подготвено за случая, и букет цветя за дамите. Подаръците връчи заместник-кметът Маргарита Георгиева. Тя поздрави юбилярите и им пожела здраве и още дълги години спокоен съвместен живот. Това им пожелаха и другите гости на сватбеното събитие – председателят на Общинския съвет Васил Сяров и Керанка Кукучева – председател на тополовградския клуб на пенсионера “Топола”. За похвалната инициатива и добрата организация благодари Димитър Загорчев, а сватбената торта разряза семейство Гена и Христо Йочеви от село Устрем, сключили брак най-рано от всички, в далечната 1966 година.
На юбилейната Златна сватба бе гост и Красимира Ятакчиева – началник отдел “Хуманитарни и социални дейности” в Общинската администрация.

Тонка Славкова
От Тонка Славкова май 17, 2016 10:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.