Златна сватба отпразнуваха 13 семейни двойки

Тонка Славкова
От Тонка Славкова май 17, 2016 10:29

Златна сватба отпразнуваха  13 семейни двойки

Тринадесет семейни двойки се отзоваха на поканата на кмета на общината Божин Божинов и отпразнуваха 50-годишния си съвместен живот.
Организаторите се постараха събитието да стане незабравим празник за тях. Юбилярите бяха посрещнати с китка здравец и с бяха пътека, осеяна с цвят от рози. Сватбена арка, подредени маси, като за истинска сватба, вълнуващи слова, специално подбрана музика, голяма празнична торта, музикални поздравления от изявените таланти – Тодор Николов и Стойчо Чобанов, допринесоха за празничното настроение. Семейните двойки потвърдиха брачната си клетва за бъдещите си съвместни години, вдигнаха наздравица с брачна целувка, захраниха се с хляб и мед.
Всички получиха подарък от кмета на общината – бутилка вино “Мерло”, специално подготвено за случая, и букет цветя за дамите. Подаръците връчи заместник-кметът Маргарита Георгиева. Тя поздрави юбилярите и им пожела здраве и още дълги години спокоен съвместен живот. Това им пожелаха и другите гости на сватбеното събитие – председателят на Общинския съвет Васил Сяров и Керанка Кукучева – председател на тополовградския клуб на пенсионера “Топола”. За похвалната инициатива и добрата организация благодари Димитър Загорчев, а сватбената торта разряза семейство Гена и Христо Йочеви от село Устрем, сключили брак най-рано от всички, в далечната 1966 година.
На юбилейната Златна сватба бе гост и Красимира Ятакчиева – началник отдел “Хуманитарни и социални дейности” в Общинската администрация.

Тонка Славкова
От Тонка Славкова май 17, 2016 10:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама