Земеделци се запознаха с новите технологии на New Holland

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 19, 2018 07:09

Земеделци се запознаха с новите технологии на New Holland

Земеделци от региона присъстваха на демонстрационни тестове на трактори и комбайни New Holland. Това стана в Деня на отворени врати, организиран от фирма „Интерагри България“ в сервизния си комплекс в Харманли. Тук в неформална обстановка потенциалните клиенти на такава техника можеха да се запознаят отблизо нововъведенията в тази област, да разговарят със специалисти. Пред тях бяха представени технологични новости и нововъведения, които фирмата вече е въвела в ключови модели на New Holland.
В сервиза бяха показани премиум марки за прикачен инвентар – Gregoire Besson, Kinze, Caffini, Agrojet, Cochet, Provitis.
Подобни срещи бяха организирани и в търговско-сервизните комплекси в градовете Русе, Стара Загора. На тях като комплимент от завода бяха връчени официално и сертификати Harvest Masters, издадени специално от New Holland на ключови клиенти, закупили зърнокомбайни. Всеки гост получи и подарък ваучер за 35% отстъпка от оригинални резервни части New Holland, валидна до края на годината.

„Интерагри България“ е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland за България. Тя има 120 години традиции и носител е на 3 поредни рекорда на Гинес. Марката New Holland е добре познат и предпочетен бранд за земеделска техника, както в световен мащаб, така и в България.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 19, 2018 07:09
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.