Земеделци се запознаха с новите технологии на New Holland

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 19, 2018 07:09

Земеделци се запознаха с новите технологии на New Holland

Акценти

  • Вестник "Сакарнюз", #44/124, 16-22 ноември 2018 година

Свързани публикации

Земеделци от региона присъстваха на демонстрационни тестове на трактори и комбайни New Holland. Това стана в Деня на отворени врати, организиран от фирма „Интерагри България“ в сервизния си комплекс в Харманли. Тук в неформална обстановка потенциалните клиенти на такава техника можеха да се запознаят отблизо нововъведенията в тази област, да разговарят със специалисти. Пред тях бяха представени технологични новости и нововъведения, които фирмата вече е въвела в ключови модели на New Holland.
В сервиза бяха показани премиум марки за прикачен инвентар – Gregoire Besson, Kinze, Caffini, Agrojet, Cochet, Provitis.
Подобни срещи бяха организирани и в търговско-сервизните комплекси в градовете Русе, Стара Загора. На тях като комплимент от завода бяха връчени официално и сертификати Harvest Masters, издадени специално от New Holland на ключови клиенти, закупили зърнокомбайни. Всеки гост получи и подарък ваучер за 35% отстъпка от оригинални резервни части New Holland, валидна до края на годината.

„Интерагри България“ е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland за България. Тя има 120 години традиции и носител е на 3 поредни рекорда на Гинес. Марката New Holland е добре познат и предпочетен бранд за земеделска техника, както в световен мащаб, така и в България.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 19, 2018 07:09
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама