Юлия Чолакова пое временно Митница Свиленград

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 31, 2015 13:42

Юлия Чолакова  пое временно Митница Свиленград

Заместник-началникът на Свиленградската митница Юлия Чолакова поема ведомството до обявяването на назначаването на титуляр. Заповедта е на директора на агенцията Ваньо Танов. Рокадата се налага заради Тодор Караиванов, който бе арестуван с белязани пари. Вчера пък съдът го истави в ареста с мярка за неотклонение задържане под стража. Според съда той е вземал подкупи от транспортни фирми и е показал упоритост при извършването на престъплението. Самият Караиванов пък заяви, че е станал жертва на мафията, защото е разбил контрабанден канал за фалшифи стоки и разплел наскоро цигарена афера.

След ареста на временния шеф Тодор Караиванов, Чолакова ще съвместява работата си като заместник-началник с тази и на началник отдел „ Митническо разследване и разузнаване”.

53-годишната Чолакова е по образование филолог и специалист по МИО. Има диплома за немска филология от „Великотърновския университет и следдипломна професионална квалификация „Международни икономически отношения и Митническа политика” в УНСС.

Междувременно стана ясно, че тази седмица НАП започва ревизия на Тодор Караиванов. Данъчните ще проверяват дали имуществото, което има, отговаря на заплатата, която е вземал.

Снимка: Старият мост

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 31, 2015 13:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама