Оставиха Тодор Караиванов в ареста

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 30, 2015 18:14

Оставиха Тодор Караиванов в ареста

Акценти

 • Според обвиняемия той е попречил на много хора

Свързани публикации

Тодор Караиванов остава в ареста, реши съдът в Хасково. Според магистратите, има обосновано предположение, че той е извършил престъплението, в което е обвинен от Софийска градска прокуратура. Защитата настоя митническият шеф да остане под домашен арест.

Пред журналисти Караиванов обясни, че е получил телефонна заплаха за живота му, след като заявил, че ще се бори с контрабандата. Той заяви още, че не е пипал парите, които са иззети при акцията.

„Това е провокация, която започна от 2011 г. Прави се от хора, които не искат нищо да се промени в тази държава“, каза още той.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 30, 2015 18:14
Напиши коментар

5 Коментара

 1. enlightened януари 31, 02:18

  Апартаментите в София с какви пари са купени ?

  Отговори на този коментар
 2. enlightened януари 31, 00:09

  Апартаментите в София с к’ви пари са купени ?

  Отговори на този коментар
 3. доджо януари 30, 22:14

  Много ги разбирате тези работи!

  Отговори на този коментар
 4. karaivaniov, януари 30, 19:50

  Чист кьорфишек! Дансажиите могат ли да обяснат как като влезли в кабинета на караиванов парите 12000 евро ги чакали на бюрото отгоре и те ги „намерили“

  Отговори на този коментар
 5. Ще има име ,ако има дело! януари 30, 19:37

  Този сценарий сме го гледали многократно!Това се казва“Смяна на бушона“-На човека,който добросъвестно си е гледал работата и е изпълнявал безпрекословно каквото му наредят висшестоящите началници от управляващата в момента партия му се спретва постановка,той“гърми“,без да се разследва направлението на паричните потоци,предявява му се обвинение,уволнява се от работа и се“замразява“ за известно време,назначават му „добри адвокати“,печели делото и отново го възстановяват на работа! През това време на неговото място се назначава със“конкурс“следващия“бушон“,който поема по същия сценарий!Докога с тази евтина демагогия? Докога ще ни правят на маймуни?

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама