Водеща австрийска фирма и българските ѝ партньори представиха в Свиленград отоплителна техника

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 30, 2018 14:45

Водеща австрийска фирма и българските ѝ партньори представиха в Свиленград отоплителна техника

Акценти

  • Форумът бе открит от собственика на свиленградската фирма Георги Илиев, а на него бяха представени богата гама от продукти

Свързани публикации

Водеща австрийска фирма и българските ѝ партньори представиха в Свиленград нови висококачествените пелетни котли. На семинара гостите от „ÖkoFEN“, заедно с „Термопроектстрой“ ЕООД от Свиленград и бургаската фирма „PLAMCOM“ Ltd запознаха присъстващите с котлите „Easypell“. Фокусът на презентацията беше тази тяхна последната разработка, където бяха подчертани предимствата, които има моделът– бърз и лесен монтаж, елементарно управление, достъп през интернет, тридневна прогноза за времето.

Съоръжението използва най-висок клас технологии, а фирмата е водеща в бранша, която си е поставила поставили за цел да предложат котел с нулеви емисии.

Форумът бе открит от собственика на свиленградската фирма Георги Илиев, „Термопроектстрой“ ЕООД, а на него бяха представени и гамата от продукти на австрийската фирма. Тя има има 30 годишна история. Компанията първа в света е сертифицирала автоматизиран пелетен котел, кондензационен пелетен котел и котел с вграден двигател на Стърлинг, който произвежда електричество, докато работи.

Продуктите на компанията се ползват от потребители от десетки страни, от 4 континента.

Това е поредният семинар, организиран от „Термопроектстрой“ във формата „Термопроектстрой и приятели“. Свиленградската фирма предлага закупуване и монтаж на отоплителни, климатични и слънчеви системи както и е вносител на нагревателни кабели и рогозки „Електра“.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 30, 2018 14:45
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.