Водеща австрийска фирма и българските ѝ партньори представиха в Свиленград отоплителна техника

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 30, 2018 14:45

Водеща австрийска фирма и българските ѝ партньори представиха в Свиленград отоплителна техника

Акценти

  • Форумът бе открит от собственика на свиленградската фирма Георги Илиев, а на него бяха представени богата гама от продукти

Свързани публикации

Водеща австрийска фирма и българските ѝ партньори представиха в Свиленград нови висококачествените пелетни котли. На семинара гостите от „ÖkoFEN“, заедно с „Термопроектстрой“ ЕООД от Свиленград и бургаската фирма „PLAMCOM“ Ltd запознаха присъстващите с котлите „Easypell“. Фокусът на презентацията беше тази тяхна последната разработка, където бяха подчертани предимствата, които има моделът– бърз и лесен монтаж, елементарно управление, достъп през интернет, тридневна прогноза за времето.

Съоръжението използва най-висок клас технологии, а фирмата е водеща в бранша, която си е поставила поставили за цел да предложат котел с нулеви емисии.

Форумът бе открит от собственика на свиленградската фирма Георги Илиев, „Термопроектстрой“ ЕООД, а на него бяха представени и гамата от продукти на австрийската фирма. Тя има има 30 годишна история. Компанията първа в света е сертифицирала автоматизиран пелетен котел, кондензационен пелетен котел и котел с вграден двигател на Стърлинг, който произвежда електричество, докато работи.

Продуктите на компанията се ползват от потребители от десетки страни, от 4 континента.

Това е поредният семинар, организиран от „Термопроектстрой“ във формата „Термопроектстрой и приятели“. Свиленградската фирма предлага закупуване и монтаж на отоплителни, климатични и слънчеви системи както и е вносител на нагревателни кабели и рогозки „Електра“.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 30, 2018 14:45
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама