Виктория Вълкова взе сребърен медал от държавно първенство

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 17, 2020 08:18

Виктория Вълкова взе сребърен медал от държавно първенство

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“ # 39/923, година XVII, 16 - 22 октомври 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Виктория Вълкова /вляво/ стана втора на Държавно първенство по бодибилдинг и фитнес. 41-то му издание се проведе на 10 и 11 октомври, на сцената на театър „Константин Величков“ – Пазарджик. На него в своята дисциплина „Жени- бикини“ харманлийката спечели второ място.
Участие в състезанието взеха над 200 състезатели, разпределени в различни категории. В събота на подиума се качиха деца до 16 години, юноши и девойки до 18 години, младежи до 21 и до 23 години и ветерани (жени над 35 и мъже над 40 години).
В неделя бе ред на мъже и жени, като тогава категориите бяха открити и за младежи и ветерани.
Събитието бе част от кампанията „Пазарджик – европейски град на спорта 2020“ и се организира от GYM DYNAMIC, със съдействието на Община Пазарджик и Българска бодибилдинг и фитнес федерация и СК „Динамик“.
Виктория Вълкова тренира в спортен клуб по културизъм „Кобра“ – Стара Загора и в края на август стана отново втора на турнир по бодибилдинг и фитнес, който се състоя отново в Пазарджик.

Интервю с нея четете тук

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 17, 2020 08:18
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама