Вестник „Телеграф“ докара извънземно в Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 3, 2007 01:42

Вестник „Телеграф“ докара извънземно в Харманли

Акценти

  • Извънземното искало да заплоди циганка и да се роди дете с голям интелект като тях и дълъг живот като неговия.

Свързани публикации

В днешния си брой централния всекидневник ,,Телеграф” излиза с водеща новина на първа страница ,,Извънземен търси ромка за жена”. Журналистката, написала статията е Свилена Георгиева, която е от Харманли и пише за всекидневника. Тя е направила своя репортаж от циганската махала ,,Маламар дере”. В статията й ,,свидетели” го описват като голямо неуловимо същество с глава на чакал или козел с хлътнали бузи, рошаво. То правело големи крачки по 6 м, преодолявало всякакви прегради включително и заключени врати. Идвало всяка вечер след 9.30.
Според една от версиите, тиражирани от ромите, е че извънземното искало да заплоди циганка и да се роди дете с голям интелект като тях и дълъг живот като неговия. Мъжете били въоръжени с тояги и бухалки и щели да защитават жените си.
От полицията се озовават на всеки сигнал, но досега не са открили никакви следи от същество. Според Н. Ганчева, говорител на ОДП, Хасково това е масова психоза на хората в този квартал.
В Харманли всичко е спокойно, хората коментират слуховете за извънземнното по-скоро иронично, отколкото да ги приемат за истина. Преди много години по същия начин ,,се бе появила Богородица” на едно от стъклата на борцовата зала на стадиона.
Очаквайте по-късно мнение на психолог.

Снимка: Интернет

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 3, 2007 01:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама