Вестник „Телеграф“ докара извънземно в Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 3, 2007 01:42

Вестник „Телеграф“ докара извънземно в Харманли

Акценти

  • Извънземното искало да заплоди циганка и да се роди дете с голям интелект като тях и дълъг живот като неговия.

Свързани публикации

В днешния си брой централния всекидневник ,,Телеграф” излиза с водеща новина на първа страница ,,Извънземен търси ромка за жена”. Журналистката, написала статията е Свилена Георгиева, която е от Харманли и пише за всекидневника. Тя е направила своя репортаж от циганската махала ,,Маламар дере”. В статията й ,,свидетели” го описват като голямо неуловимо същество с глава на чакал или козел с хлътнали бузи, рошаво. То правело големи крачки по 6 м, преодолявало всякакви прегради включително и заключени врати. Идвало всяка вечер след 9.30.
Според една от версиите, тиражирани от ромите, е че извънземното искало да заплоди циганка и да се роди дете с голям интелект като тях и дълъг живот като неговия. Мъжете били въоръжени с тояги и бухалки и щели да защитават жените си.
От полицията се озовават на всеки сигнал, но досега не са открили никакви следи от същество. Според Н. Ганчева, говорител на ОДП, Хасково това е масова психоза на хората в този квартал.
В Харманли всичко е спокойно, хората коментират слуховете за извънземнното по-скоро иронично, отколкото да ги приемат за истина. Преди много години по същия начин ,,се бе появила Богородица” на едно от стъклата на борцовата зала на стадиона.
Очаквайте по-късно мнение на психолог.

Снимка: Интернет

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 3, 2007 01:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.