„Атака“ обяви кандидатите си за кмет и съветници

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 3, 2007 02:02

„Атака“ обяви кандидатите си за кмет и съветници

Акценти

  • Ще водят широко скроена политика за да премахнат статуквато.

Свързани публикации

От партия „Атака“обявиха своите кандидати за кмет и съветници на община Харманли. Общинскияткоординатор Георги Майоров предложи това да е Трендафил Райков, който каза ,,Ще водим толерантна кампания. Ние искаме да имаме мнозинство в ОбС, чиито решения ще изпълнява кмета, затова за нас не е приоритет неговото място“.
Според господин Райков в  града навсякъде се паркират безразборно автомобили. Проблем също създават и домашните животни. „Защо трябваше да се развали такава хубава улица като главната,“ попита той и уточни, че за това е трябвало да има референдум, който не е чак толкова скъп.
„Не сме хлопнали вратата на никой политическа партия и можем да се договаряме.“ Според него това статукво в момента между БСП и ДПС е позорно. Ние ще водим широко скроена политика за да го премахнем.
Той каза, че за кметски екип може да се говори между двата тура, когато ще се водят разговори кой, кого да подкрепи. „Не обаче с екип се управлява, а с принципи. Нашите са: законност, конкурсно начало, диалогичност, истинност,“ каза Трендафил Райков.
В листата за съветници от Атака първи е господин Райков, след него е заместника на партията Костадин Костадинов, трети е Донко Трендафилов, четвърти Милен Перистеров. Следват имената на д-р Тенчо. Тенев, д-р Красимир Йолов.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 3, 2007 02:02
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама