Във ВиК – Тополовград вече няма касиер

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 21, 2018 12:52

Във ВиК – Тополовград  вече няма касиер

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, #7/87, 16-22 февруари 2018

Свързани публикации

Разтревожени, предимно възрастни хора от Тополовград, се обърнаха с молба към вестника за търсене и изнасяне на повече информация относно спиране на работата на касата на дружеството в Тополовград от 1 февруари.
Хората се вълнуваха и притесняваха, че ако не могат да си платят в срок начислените им суми за вода ще последва спиране на водата. За тази цел се обърнахме към ръководството на клона на ВиК-Стара Загора, в Тополовград в лицето на техническия ръководител Красимир Крумов за повече информация по случая.
Ето и неговият отговор: „Във връзка с направените структурни промени в системата на ВиК ЕООД, гр. Стара Загора, считано от 01.02. 2018 година, в експлоатационния район Тополовград се закрива звено касиер /инкасо/, или касата във ВиК. Заплащането на услугата „Доставяне, отвеждане и пречистване на вода” може да става по няколко начина, които са посочени и в сайта на дружеството /www.vik-stz.com/, които изброяваме за читателите на вестника и жителите на общината:
1. На инкасаторите по населени места, срещу издадена квитанция и касов бон.
2. На касите на Български пощи по населени места.
3. В офиса на Е-pay /Изи –пей/ в офиса им в къщата зад бившия РЕП
Напомняме на потребителите на ВиК услуги, че служителите на дружеството задължително трябва да се легитимират със служебна карта и съветваме гражданите да я изискват от хората, представящи се за инкасатори. Освен това, съветваме ги да бъдат бдителни и при съмнения да уведомят ръководството на Дружеството и органите на МВР”.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 21, 2018 12:52
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама