Ултиматумът на съветници изтече, нищо не последва

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 8, 2018 09:02

Ултиматумът на съветници изтече, нищо не последва

Срокът на ултиматума, даден от свиленградските съветници, изтече, но нищо не последва след това. 28 юли бе последният ден за искането, което общинарите отправиха към няколко институции, в което се настояваше да се предприемат мерки, свързани с ремонта на републикански пътища не територията на тяхната община.
На сесия на местния парламент през месец юни те приеха декларация, адресирана до Министерски съвет, Народно събрание, АПИ и до областния управител. С нея те искат да се вземат спешни мерки за ремонтиране на път III-5509 Свиленград – Райкова могила – Щит – Сладун – Варник и път III-761 Варник – Маточина и път III-5507 Свиленград – Левка – Студена. „В противен случай Общински съвет ще предприеме всички позволени от закона действия за оказване на въздействие за решаване на поставения въпрос“, завършва документът.
Те настояваха и за спешно отпускане на средства за рехабилитация и реконструкция на тези пътища.
Тъй като през месец август ОбС – Свиленград няма да се събират на сесия през август, едва през септември ще бъде ясно какви мерки ще предприемат за решаването на техните искания.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 8, 2018 09:02
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Питам август 9, 14:41

    Тоя до Динков верно ли е с къси панталони и джапанки?

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама