Спряха временно поръчка за медицинска техника

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 9, 2019 06:10

Спряха временно поръчка за медицинска техника

Прекратена е обществената поръчка за доставка на медицинско оборудване за болницата в Харманли. Тя е по проект „Доставка и монтаж на медицинско оборудване за нуждите на МБАЛ Харманли по Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция – България 2014-2020″ с две обособени позиции.
Първата е за „Доставка и монтаж на медицинско рентгеново оборудване за нуждите на МБАЛ Харманли”. Втората е за „Доставка и монтаж на болнично оборудване за нуждите на МБАЛ Харманли“. Тя бе открита на 25 януари 2019 г.
В решението от 26 юни, подписан от кмета е записано, че двамата кандидати са отстранени. Това са „Перфект Медика“ ООД, Стара Загора, и „ЕЛПАК-ЛИЗИНГ“ ЕООД, Варна.
В мотивите е записано, „че по отношение на всички оферти е констатирано несъответствие с предварително обявените условия и изисквания на Възложителя. Двете представени оферти се явяват и неподходящи, по смисъла на §2, т.25 от Допълнителните разпоредби на ЗОП, са налице условията на чл.110, ал.1, т.2 от ЗОП, за прекратяване на поръчката по възлагане на обществената поръчка.
Предстои обявяването на нова обществена поръчка.

През миналия месец от общината дадоха срок кандидатите да прецизират офертите си.

Снимка: Интернет

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 9, 2019 06:10
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама