Дават срок на доставчици за прецизиране на офертите

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 24, 2019 09:34

Дават срок на доставчици за  прецизиране на офертите

На двамата кандидати за доставка на медицинско оборудване на болницата в Харманли бе даден срок да представят допълнителни документи към офертите си. През миналата седмица комисия към ОбА – Харманли, прегледа офертите им.
Едната бе на „Перфект Медика“ ООД, Стара Загора, ул. „Новозагорско шосе“, бл. 1. Тя участва в обособена позиция №2, за доставка на Глюкозен анализатор.
Комисията констатирала, че офертата на участника не отговаря на изискванията, защото е трябвало да се оферира по двете обособени позиции.
Другото предложение е на „Елпак лизинг“ ЕООД, Варна, ул. „Иван Богоров“ № 12.
При нея има няколко пропуска. Един от тях е, че не е посочен размерът на оборота на дружеството. Освен това в офертата не са били посочени и технически, и професионални способности на сходни доставки.
Комисията взе решение да даде възможност на участниците в определен срок да заменят представените документи или да представят нови, с които да удовлетворят изискванията на възложителя.

Доставката на медицинско оборудване за нуждите на „МБАЛ Харманли“ е по Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция – България.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 24, 2019 09:34
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама