Дават срок на доставчици за прецизиране на офертите

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 24, 2019 09:34

Дават срок на доставчици за  прецизиране на офертите

На двамата кандидати за доставка на медицинско оборудване на болницата в Харманли бе даден срок да представят допълнителни документи към офертите си. През миналата седмица комисия към ОбА – Харманли, прегледа офертите им.
Едната бе на „Перфект Медика“ ООД, Стара Загора, ул. „Новозагорско шосе“, бл. 1. Тя участва в обособена позиция №2, за доставка на Глюкозен анализатор.
Комисията констатирала, че офертата на участника не отговаря на изискванията, защото е трябвало да се оферира по двете обособени позиции.
Другото предложение е на „Елпак лизинг“ ЕООД, Варна, ул. „Иван Богоров“ № 12.
При нея има няколко пропуска. Един от тях е, че не е посочен размерът на оборота на дружеството. Освен това в офертата не са били посочени и технически, и професионални способности на сходни доставки.
Комисията взе решение да даде възможност на участниците в определен срок да заменят представените документи или да представят нови, с които да удовлетворят изискванията на възложителя.

Доставката на медицинско оборудване за нуждите на „МБАЛ Харманли“ е по Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция – България.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 24, 2019 09:34
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.