Спестете пари, като сключите изгодна застраховка „Гражданска отговорност“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 11, 2017 19:26

Спестете пари, като сключите  изгодна застраховка  „Гражданска отговорност“

Ниски цени, промоции и интересни подаръци очакват клиентите на фирма „Ай Пи груп Европа“ в оставащите дни до Нова година. Всеки, който реши да сключи застраховка “Гражданска отговорност” при тях, ще спести средно по 30 – 40 лева. „Със сигурност можем да потвърдим, че цената ни ще бъде най-ниска“, казва управителят на офиса Георги Върхатев. За повече информация може да се свържете с него на телефон 0894 60 92 99.
Фирмата от няколко години предлага и телефонни услуги и за своите постоянни клиенти ще предложи специални условия. За тези, които притежават SIM карти при тях, вече ще се предлагат телефони на лизинг, а новите абонати няма да плащат първоначална такса.
Офисът в Харманли е на ул. „Сакар планина“ 16А, но услугите, които те предлагат могат да се ползват и в представителствата в Хасково, Димитровград, Симеоновград, Любимец, Свиленград. Който не си е направил застраховката, може да отиде в тези офиси и да се запознае с условията. В тях се предлага “Гражданска отговорност”, с възможност на изплащане за 12 месеца. Клиентът може да си направи тази застраховка, да си купи винетка и да си осигури технически преглед. Който се възползва комплексно от тези услуги, ще получи бонус, а спестената сума ще е около 40 лева. За притежателите на SIM карти тя ще е 5 лева отстъпка от месечната такса за всеки номер.
Предстои да се разиграе томбола сред клиентите, а голямата награда ще бъде плащане на годишната такса плюс телефон. Вторият ще получи само годишна такса, а третият – 6 – месечна.
Имената на спечелилите ще бъдат публикувани в „Сакарнюз“ след нова година.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 11, 2017 19:26
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама