Социалистите започнаха да задават въпроси, които премълчаваха с години

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 30, 2016 15:57

Социалистите започнаха да задават въпроси, които премълчаваха с години

Акценти

 • Попитаха дали ще се увеличават таксите за детски градини, които те увеличиха през своя мандат

Свързани публикации

Социални въпроси, непоставяни с години, изведнъж се появиха на дневен ред на днешната сесия на ОбС – Харманли. Червеният опозиционер Дора Чанкова попита кмета Мария Киркова ще има ли сливане на училища в общината. Колежката й Надежда Колева поиска да знае дали се предвижда да има платен паркинг в центъра на града. Попитаха и ще има ли увеличение на таксите за детски градини.

Бившият кмет Михаил Лисков потърси отговорност от сегашния защо е закъсняла с месец представянето на Управленската си програма, след като той бави своята година и половина. С подсказване от най-близката съветничка той цитира член от закон, съгласно който това е трябвало да стане в 45-дневен срок от встъпването в мандата на новият градоначалник.

Мария Киркова се извини на съветниците, че е закъсняла с един месец документа, а като бивш съветник в миналия ОбС припомни, че Лисков е внесъл програмата си пред съветниците с година и половина закъснение.

Тя отговори, че не се предвижда сливане на училища, нито увеличение на такси за деца. Предстои да се направи цялостен анализ на движението в града и тогава ще се реши дали ще има платено паркиране в централната част на града. При всички положения паркингът зад „Хеброс“ няма да попадне в тези зона.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 30, 2016 15:57
Напиши коментар

5 Коментара

 1. Niki март 31, 23:44

  Лисков ти си единствения бивш кмет , който остава в общинския съвет. Нямате ли достойнство след като и к……. те гласове неможаха да ти гарантират кметския стол. Колкото и да се надявате да се върнете на поста това вече няма как да се случи. Защото работещите в общинските структори вече на са с Вас.Продължавайте да се излагате. УСПЕХ!!!

  Отговори на този коментар
 2. Galina Georgieva март 30, 23:09

  еееееееееееех,Иване,Иване!!!Слабо съзнание!

  Отговори на този коментар
 3. fftr март 30, 16:35

  Ха ха ха ,нас червеното знаме родини,нас ни взеха дори и власта,

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама