Ротарианци събраха пари за благотворителност

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 4, 2006 04:48

Ротарианци събраха пари за благотворителност

Акценти

  • Вестник "Харманлийски НОВИНИ", бр.9/160 2- 9 март 2006 г..

Свързани публикации

580 лева, с които ще се подпомогнат изявени творци и спортисти от Харманли, събраха ротарианците от клубовете на Харманли и Раднево. Харманлиецът Димчо Налбантов за 230 лева откупи буренце с 16 литра вино, а от благотворителната томбола се събраха още 350 лева. Раздадените награди бяха маркови ризи, блузи и други облекла, дадени безвъзмездно от шивашката фабрика ,,Димана“ Харманли с изпълнителен директор Иван Лозанов.
Членовете на двата ротариански клуба се бяха събрали в събота вечерта във винарна ,,Дулев и Ангелов“, край Харманли, където дегустираха вина от колекцията на реколта 2005. Гостите от Раднево бяха дошли с автобус, предвождани от техния президент Красимир Тодоров, а по късно пристигна и кметът на Раднево – Нончо Воденичаров, който също е ротарианец.
Това е една от заплануваните двустранни срещи между Ротарианските клубове от региона. Днес поставяме началото за тази година на поредица от срещи между РК Харманли, Раднево, Кърджали, Димитровград и Хасково. Основната цел са личните контакти между членовете на нашата организация. Смятаме, че голямото приятелство се състои от многото малки лични приятелства. Целта на тази неформална среща е да общуваме помежду си не само на официални форуми, сподели за вестника инж. Грозко Грозев, президент на ротари клуб Харманли.
Официално бе представен и Тончо Тончев, най-новият член на Ротари клуб Харманли. Значката му я връчи Кр. Тодоров от Раднево.
За доброто настроение на ротарианците се грижеха народните певици от класа на Жеко Ангелов и Формацията за модерен балет ,,Тангра“ с ръководител Дорина Инджова.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 4, 2006 04:48
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.