Ротарианци събраха пари за благотворителност

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 4, 2006 04:48

Ротарианци събраха пари за благотворителност

580 лева, с които ще се подпомогнат изявени творци и спортисти от Харманли, събраха ротарианците от клубовете на Харманли и Раднево. Харманлиецът Димчо Налбантов за 230 лева откупи буренце с 16 литра вино, а от благотворителната томбола се събраха още 350 лева. Раздадените награди бяха маркови ризи, блузи и други облекла, дадени безвъзмездно от шивашката фабрика ,,Димана“ Харманли с изпълнителен директор Иван Лозанов.
Членовете на двата ротариански клуба се бяха събрали в събота вечерта във винарна ,,Дулев и Ангелов“, край Харманли, където дегустираха вина от колекцията на реколта 2005. Гостите от Раднево бяха дошли с автобус, предвождани от техния президент Красимир Тодоров, а по късно пристигна и кметът на Раднево – Нончо Воденичаров, който също е ротарианец.
Това е една от заплануваните двустранни срещи между Ротарианските клубове от региона. Днес поставяме началото за тази година на поредица от срещи между РК Харманли, Раднево, Кърджали, Димитровград и Хасково. Основната цел са личните контакти между членовете на нашата организация. Смятаме, че голямото приятелство се състои от многото малки лични приятелства. Целта на тази неформална среща е да общуваме помежду си не само на официални форуми, сподели за вестника инж. Грозко Грозев, президент на ротари клуб Харманли.
Официално бе представен и Тончо Тончев, най-новият член на Ротари клуб Харманли. Значката му я връчи Кр. Тодоров от Раднево.
За доброто настроение на ротарианците се грижеха народните певици от класа на Жеко Ангелов и Формацията за модерен балет ,,Тангра“ с ръководител Дорина Инджова.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 4, 2006 04:48
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама