Ремонтите на улиците -до края на годината

Тонка Славкова
От Тонка Славкова ноември 25, 2015 11:20

Ремонтите на улиците -до края на годината

Акценти

  • Вестник Сакарско Ехо, брой 43/1495, година LXXХ, 20-26 ноември 2015

Свързани публикации

До края на тази година трябва да приключат плануваните ремонтни и благоустройствени дейности в Тополовград и селищата на общината. За това благоприятстват есенните слънчеви дни. Основните дейности са насочени към преасвалтиране на пътища и улици в града и селата.

Вече изцяло са асфалтирани “Панайот Хитов” и “Климент Охридски”, а частично “Индже войвода” и “Христо Смирненски”. На улица “Варна” се изгради паркинг с 30 парко-места за автомобили.
Приключва благоустрояването на задблоковото пространство на жилищен блок на ул. ”Климент Охридски” като се полага армирана бетонова настилка.
В стария гробищен парк в общинския център е бетонирана главната алея.
Тези дни се ограждат с мрежи и бетонови колове гробищните паркове в селата: Устрем, Мрамор, Орешник, Българска поляна и Срем.
Продължават частичните ремонти на пътя – Радовец – Филипово – Присадец и на разклоните за Доброселец и Чукарово, с целеви средства от Републиканския бюджет. До края на годината ще се асфалтират улици в Радовец и Орешник и ще се положи асфалтова настилка в Мрамор. Работи се и в село Устрем.
Планувани са и благоустройствени мероприятия и ремонт на улични настилки в Хлябово, Сакарци, Светлина, Орлов дол и те предстоят.

Тонка Славкова
От Тонка Славкова ноември 25, 2015 11:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.