Райна Йовчева видя как европарите строели у нас

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 24, 2009 07:39

Райна Йовчева видя как европарите строели у нас

Акценти

  • Интернет издание бр. 16(322) година VI, 17-23 април 2009г

Свързани публикации

Първа копка на рехабилитацията на път направи в петък кметът на община Харманли в присъствието на областния управител Райна Йовчева, и депутата Минка Русева. Събитието се състоя на импровизирана трибуна, в началото на селото в присъствие на кметовете от селата Иваново, Болярски извор, Славяново, председателя на ОбС и други официални лица. Тук бяха и изпълнителните директори от гражданското сдружение ,,Топлика”, което ще строи пътя.

Ето това са европейските пари и който казва че са спрени говори глупости, заяви на микрофона областния Р. Йовчева. Това е първия проект за Хасковска област, предстои започването на още два каза тя. Благодаря на медиите, че са тук за да видят и отразят това. Думите и бяха посрещнати с одобрение от официалните лица, които се усмихваха през цялото време. В краткото си слово кметът на община Харманли М. Лисков поиска от строителите да си свършат добре работа и навреме и ги нарече приятели.

Преди официалното му откриване бе от свещениците Атанасий и Живко бе отслужен водосвет. Отец Атанасий Странски в словото си отбеляза, че Славяново е най-религиозното село в общината.

Седем километровата отсечка от село Славяново до разклона за съседното Иваново ще глътне 3.8 млн лева. Строителството й ще започне в понеделник и ще бъде завършено през юли преди изборите, уточни зам-кметът Гано Генев с лед официалната част. Строителите потвърдиха това обещаха да не затварят пътя по време на ремонта.

Проектът за рехабилитация на този път е разработен от община Харманли и се финансира по програма за регионално развитие.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 24, 2009 07:39
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама