Митето от Харманли звънял 4160 пъти на тел. 112

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 23, 2009 07:43

Митето от Харманли звънял 4160 пъти на тел. 112

17-годишният ученик Димитър Славов от Харманли звънял 4 160 пъти на телефон 112, съобщиха от полицията. На тях той обяснил, че го правил защото харесвал гласа на една от операторките. Те съобщават, че през първите 3 месеца на годината младежът е набирал 4 160 пъти на спешния телефон 112, защото харесвал гласа на една от операторките.
Ето какво каза Митко за това, което е направил: “Винаги и за всичко обвиняват мен. Аз съм си взел поука от постъпката и заявявам, че това няма да се повтори, нямам и телефон в себе си вече, майка ми го взе, дори домашният телефон е закрит, всичко приключи. Съжалявам, че причиних това на майка ми, която всяка вечер плаче. Даже снощи й текна кръв от носа.
Просто нямаше какво да правя и реших да звъня на този телефон“, е обяснението, което момчето даде, дори знае броя на позвъняванията. На въпроса дали това е провокирано от нещо, дали е търсил помощ, той отговори, че много често го подигравали и го обвинявали неоснователно. “Не искам никой да ме закача-казва той-защото имам други проблеми. Исках да им обясня, но те не можаха да ме разберат.”
Когато видях полицаите, които дойдоха да ме търсят в къщи, си рекох: „Боже какво съм направил пак?“ Те ме предупредиха повече да не правя това и аз им обещах.
Ама и аз малко не си меря приказките, може би и аз съм виновен до някъде.”

На 3-ти април около 20ч на спешния телефон е позвънил мъжки глас, който е съобщил, че възнамерява да заложи бомба в парламента. Пет дни по-късно същото лице звъни отново и заплашва, че ще „натисне копчето“ на бомба в дома на неустановено лице, ако не му бъде изплатена сума от 500 000 лв. Двете злонамерени телефонни обаждания са дело на 17-годишно момче от Любимец.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 23, 2009 07:43
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама