Поставят рекламни табели за ремонта на „Суха река“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 26, 2020 08:10

Поставят рекламни  табели за ремонта  на „Суха река“

Дружеството „Чартройз“ ООД – София, ще поставя рекламно – информационни табели за ремонта на „Суха река“ в Свиленград. Той спечели поръчката по проекта „Green Urban Territories – Better Place to Live“. Стойността на договора с Общината е 7 684,00 лв.
Другата фирма, кандидатстваща за тази по-ръчка, бе „Ди Ем Ай Дивелопмънт“ ЕООД.
„Фиделити Груп“ ООД е класирана на първо място за промотирене на „Зелен проект“ в община Свиленград. Стойността на поръчката е 197 209,84 лв. без ДДС. С тази сума спечелилият трябва да изготви два доклада от извършено проучване с минимум 100 стандартни страници на български език.
Освен това изпълнителят трябва да разработи и отпечата в тираж от 2000 копия двуезична „Съвместна стратегия за устойчиво развитие на региона“.
Строителните работи по този проект ще изпълни „Еко традекс груп“, която е класирана на първо място в друга обществената поръчка за терен за спорт и отдих „Суха река“. Стойността ѝ е 485 082 лева без ДДС.
Предстои избор на още един изпълнител по този проект. В предмета на поръчката е записано: “Доставка и засаждане на растителни видове в Свиленград, околовръстен път „Сан Стефано”, почистване, подкастряне на дървета и храсти, доставка и засаждане на растителни видове, доставка и монтаж на градински пейки, кошчета за смет и оградна мрежа в поземлен имот в с. Левка, засаждане на растителни видове, почистване и подкастряне на дървета, доставка и монтаж на градински пейки и кошчета за смет в поземлен имот в с. Мезек”.
Стойността без да се включва ДДС е 20 817,12 лева.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 26, 2020 08:10
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.