Поставят рекламни табели за ремонта на „Суха река“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 26, 2020 08:10

Поставят рекламни  табели за ремонта  на „Суха река“

Дружеството „Чартройз“ ООД – София, ще поставя рекламно – информационни табели за ремонта на „Суха река“ в Свиленград. Той спечели поръчката по проекта „Green Urban Territories – Better Place to Live“. Стойността на договора с Общината е 7 684,00 лв.
Другата фирма, кандидатстваща за тази по-ръчка, бе „Ди Ем Ай Дивелопмънт“ ЕООД.
„Фиделити Груп“ ООД е класирана на първо място за промотирене на „Зелен проект“ в община Свиленград. Стойността на поръчката е 197 209,84 лв. без ДДС. С тази сума спечелилият трябва да изготви два доклада от извършено проучване с минимум 100 стандартни страници на български език.
Освен това изпълнителят трябва да разработи и отпечата в тираж от 2000 копия двуезична „Съвместна стратегия за устойчиво развитие на региона“.
Строителните работи по този проект ще изпълни „Еко традекс груп“, която е класирана на първо място в друга обществената поръчка за терен за спорт и отдих „Суха река“. Стойността ѝ е 485 082 лева без ДДС.
Предстои избор на още един изпълнител по този проект. В предмета на поръчката е записано: “Доставка и засаждане на растителни видове в Свиленград, околовръстен път „Сан Стефано”, почистване, подкастряне на дървета и храсти, доставка и засаждане на растителни видове, доставка и монтаж на градински пейки, кошчета за смет и оградна мрежа в поземлен имот в с. Левка, засаждане на растителни видове, почистване и подкастряне на дървета, доставка и монтаж на градински пейки и кошчета за смет в поземлен имот в с. Мезек”.
Стойността без да се включва ДДС е 20 817,12 лева.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 26, 2020 08:10
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама