„Еко традекс груп“ е първи с 913 лв. по-ниска оферта

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 7, 2020 07:42

„Еко традекс груп“  е първи с 913 лв.  по-ниска оферта

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #8/892, 28 февруари - 5 март 2020 г.

Свързани публикации

Дружеството „Еко традекс груп“ е класирано на първо място в обществената поръчка за благоустрояване на терен за спорт и отдих „Суха река”, Свиленград. За строително-ремонтните дейности от дружеството са предложил и цена 485 072, 14 лева без ДДС.
На второ място е класирано „НСК София“ ЕООД с оферта от 485 985 лева без ДДС.
Обществената поръчка „Благоустрояване на обект: Терен за спорт и отдих „Суха река” по проект „Green Urban Territories – Better Place to Live”, бе с обявена стойност 549 245 лева без ДДС, с включени 7% непредвидени разходи.
Територията, върху която ще се извършват строително-монтажните работи, представлява общински имот между ул. „Васил Левски” и ул. „Хр. Шишманов”, с площ 5 173 кв. м.
Предвидено е да се направи алейна мрежа с паркинг за 7 автомобила, включително 1 место за хора с увреждания, и 10 велосипеда. Ще бъдат поставени пейки, перголи, кошчета и парково осветление, а в детските площадки то ще е фотосоларно.
Алеите трябва да са от щампован бетон с цвят сив меланж и фактура, който да ги доближава до визия, близка до скалните материали.
В южната ѝ част ще има сцена за детски театър на открито и други изяви.
Тази площадка е с площ 798 кв. м и ще има дървена ограда с височина 1 метър.
Ще се направят и две детски площадки за деца от 3 до 6 години и друга – от 6 до 12 години. Ще има и фитнес площадка от 178 кв. м.
Предстои кметът да сключи договор с избрания изпълнител.

От Общината са обявили обществена поръчка – публично състезание за избор на изпълнител на спортни площадки. Инвестиционният проект предвижда изграждане на две игрища – футболна и баскетболна, с основна функция осигуряване на условия за спорт на жителите на града. Територията, върху която ще се изграждат, представлява общински имот в гр. Свиленград, кв. 129 , УПИ XXV, УПИ XXVI -6216 по плана на град Свиленград.
Точното наименование на поръчката е: „Извършване на СМР на обект: „Изграждане на спортни площадки в гр. Свиленград. Стойността е 80 569, 87 лева, а срокът на получаване на оферти е 17 март 2020 г.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 7, 2020 07:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама