„Еко традекс груп“ е първи с 913 лв. по-ниска оферта

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 7, 2020 07:42

„Еко традекс груп“  е първи с 913 лв.  по-ниска оферта

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #8/892, 28 февруари - 5 март 2020 г.

Свързани публикации

Дружеството „Еко традекс груп“ е класирано на първо място в обществената поръчка за благоустрояване на терен за спорт и отдих „Суха река”, Свиленград. За строително-ремонтните дейности от дружеството са предложил и цена 485 072, 14 лева без ДДС.
На второ място е класирано „НСК София“ ЕООД с оферта от 485 985 лева без ДДС.
Обществената поръчка „Благоустрояване на обект: Терен за спорт и отдих „Суха река” по проект „Green Urban Territories – Better Place to Live”, бе с обявена стойност 549 245 лева без ДДС, с включени 7% непредвидени разходи.
Територията, върху която ще се извършват строително-монтажните работи, представлява общински имот между ул. „Васил Левски” и ул. „Хр. Шишманов”, с площ 5 173 кв. м.
Предвидено е да се направи алейна мрежа с паркинг за 7 автомобила, включително 1 место за хора с увреждания, и 10 велосипеда. Ще бъдат поставени пейки, перголи, кошчета и парково осветление, а в детските площадки то ще е фотосоларно.
Алеите трябва да са от щампован бетон с цвят сив меланж и фактура, който да ги доближава до визия, близка до скалните материали.
В южната ѝ част ще има сцена за детски театър на открито и други изяви.
Тази площадка е с площ 798 кв. м и ще има дървена ограда с височина 1 метър.
Ще се направят и две детски площадки за деца от 3 до 6 години и друга – от 6 до 12 години. Ще има и фитнес площадка от 178 кв. м.
Предстои кметът да сключи договор с избрания изпълнител.

От Общината са обявили обществена поръчка – публично състезание за избор на изпълнител на спортни площадки. Инвестиционният проект предвижда изграждане на две игрища – футболна и баскетболна, с основна функция осигуряване на условия за спорт на жителите на града. Територията, върху която ще се изграждат, представлява общински имот в гр. Свиленград, кв. 129 , УПИ XXV, УПИ XXVI -6216 по плана на град Свиленград.
Точното наименование на поръчката е: „Извършване на СМР на обект: „Изграждане на спортни площадки в гр. Свиленград. Стойността е 80 569, 87 лева, а срокът на получаване на оферти е 17 март 2020 г.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 7, 2020 07:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.