Пейчо Стайков е човекът в Симеоновград

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 20, 2015 14:38

Пейчо Стайков е човекът в Симеоновград

Акценти

  • Пейчо Стайков съобщи, че вече има готов проект за ремонт на стадиона в Симеоновград, както и план за изграждане на нова спортна площадка в града.

Свързани публикации

Зам.-председателят на ГЕРБ – Цветан Цветанов призова жителите на Симеоновград в неделя да гласуват, защото само по този начин ще имат демократично избран кмет. „Вие трябва да допринесете за победата на ГЕРБ тук с личните си контакти, защото всеки един демократично мислещ човек в Симеоновград трябва да даде своя глас, за да продължи устойчивото развитие на общината“, обясни той.

Областният координатор на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев заяви, че акцент в следващия управленски мандат на Пейчо Стайков е привличане на инвестиции и създаване на нови работни места в Симеоновград, които да задържат младите хора в общината. “Има уникален шанс да бъде решен проблемът с безработицата, заради близостта на магистрали и близките ни контакти с Българската агенция за инвестиции. Имаме план за създаването на две нови индустриални зони, където ще имат възможност да работят и жителите на Симеоновград“, обясни Добрев. Той подчерта още, че Пейчо Стайков е изключително активен кмет, чиято врата винаги е отворена за хората. „Мобилизирайте се и гласувайте с номер 9, за да продължи развитието на Симеоновград“, каза Делян Добрев.

Кандидатът на ГЕРБ за втори мандат кмет Пейчо Стайков посочи, че вече има готов проект за ремонт на стадиона в Симеоновград, както и план за изграждане на нова спортна площадка в града.

Цветан Цветанов се разходи из обновения Симеоновград и разгледа някои от реализираните обекти от екипа на Пейчо Стайков. Подновени са водопроводи, ремонтирани са обществени сгради, училища, детски градини, множество улици и пътища в общината.


Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 20, 2015 14:38
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама