Общо 13 партии и коалиции са регистрирани в Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 22, 2007 03:46

Общо 13 партии и коалиции са регистрирани в Харманли

Акценти

  • Интернет издание година V, 14 - 20 септ. 2007 г.

Свързани публикации

За участие в изборите за кмет на Харманли в Общинската избирателна комисия са се регистрирали 13 партии и коалиции. Най напред това стори партията „Средна европейска класа“ последвана от „Българско движение национален идеал за единство“. Две коалиции са включели в наименованието си името на града – „Европейски демократичен път за Харманли“ и „Бъдеще за Харманли“.

В списъка за избор на общински съветници има и три ромски партии – Евророма, Рома и ДРОМ. В избора за общински съветници ще участват 17 партии и 5 коалиции. Последна направила своята регистрация е „Обединени демократични сили“ – ДП и ХДФ. H

Познай кмета!

Вестниците „НОВИНИ“ и „Сакарско ехо“ организират допитване до своите читатели. В края на следващата седмица окончателно ще бъдат известни кандидатите за кмет на общините Харманли, Симеоновград и Тополовград. За Харманли кандидати досега са известни: Красимир Костов, Трендафил Райков, Михаил Лисков, Васко Сидеров, инж. Гроздан Грозев, Никола Зайчев. За Симеоновград те са: Димитър Симеонов, инж. Иван Илчев, Росен Бонев, Милена Рангелова, Румяна Бозукова, Дафина Стайкова.

В Тополовград кандидат-кметове са: Веселин Камашиков, Атанас Башаев, Стефан Станков, Евтимия Карачолова, Пламен Минчев, д-р Александър Сакарски и Красимир Иванов.

Редакцията предлага на читатели си да изпращат своите прогнози за резултатите от изборите.

Въпросите, на които читателите трябва да отговорят, са:

  1. Кой ще бъде новият кмет на общината?
  2. На кой тур ще спечели?
  3. Коя политическа партия колко места ще спечели в новия Общински съвет.

Можете да изпращате своите прогнози на е-mail [email protected] или по пощата на адрес: Харманли 6450, ул. „Никола Петков“ 1, ет. 3, за вестник ,,НОВИНИ“ или „Сакарско ехо“. Освен прогнозите, необходимо е да напишете трите имена, години, професия и телефон за връзка и за кой град се отнася.

Позналите резултатите от избора ще бъдат включени в томбола и чрез жребий ще бъде определен печелившият. Наградата е вечеря за двама в престижен ресторант. Идеята ни е тя да бъде с новоизбрания кмет, но още не сме разговаряли с всички кандидат-кметове, за да получим тяхното съгласие. Надяваме се, че той няма да откаже.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 22, 2007 03:46
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама