Общо 13 партии и коалиции са регистрирани в Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 22, 2007 03:46

Общо 13 партии и коалиции са регистрирани в Харманли

За участие в изборите за кмет на Харманли в Общинската избирателна комисия са се регистрирали 13 партии и коалиции. Най напред това стори партията „Средна европейска класа“ последвана от „Българско движение национален идеал за единство“. Две коалиции са включели в наименованието си името на града – „Европейски демократичен път за Харманли“ и „Бъдеще за Харманли“.

В списъка за избор на общински съветници има и три ромски партии – Евророма, Рома и ДРОМ. В избора за общински съветници ще участват 17 партии и 5 коалиции. Последна направила своята регистрация е „Обединени демократични сили“ – ДП и ХДФ. H

Познай кмета!

Вестниците „НОВИНИ“ и „Сакарско ехо“ организират допитване до своите читатели. В края на следващата седмица окончателно ще бъдат известни кандидатите за кмет на общините Харманли, Симеоновград и Тополовград. За Харманли кандидати досега са известни: Красимир Костов, Трендафил Райков, Михаил Лисков, Васко Сидеров, инж. Гроздан Грозев, Никола Зайчев. За Симеоновград те са: Димитър Симеонов, инж. Иван Илчев, Росен Бонев, Милена Рангелова, Румяна Бозукова, Дафина Стайкова.

В Тополовград кандидат-кметове са: Веселин Камашиков, Атанас Башаев, Стефан Станков, Евтимия Карачолова, Пламен Минчев, д-р Александър Сакарски и Красимир Иванов.

Редакцията предлага на читатели си да изпращат своите прогнози за резултатите от изборите.

Въпросите, на които читателите трябва да отговорят, са:

  1. Кой ще бъде новият кмет на общината?
  2. На кой тур ще спечели?
  3. Коя политическа партия колко места ще спечели в новия Общински съвет.

Можете да изпращате своите прогнози на е-mail har_novini@abv.bg или по пощата на адрес: Харманли 6450, ул. „Никола Петков“ 1, ет. 3, за вестник ,,НОВИНИ“ или „Сакарско ехо“. Освен прогнозите, необходимо е да напишете трите имена, години, професия и телефон за връзка и за кой град се отнася.

Позналите резултатите от избора ще бъдат включени в томбола и чрез жребий ще бъде определен печелившият. Наградата е вечеря за двама в престижен ресторант. Идеята ни е тя да бъде с новоизбрания кмет, но още не сме разговаряли с всички кандидат-кметове, за да получим тяхното съгласие. Надяваме се, че той няма да откаже.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 22, 2007 03:46
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.