ОбА – Тополовград, е с променена структура

Тонка Славкова
От Тонка Славкова юни 7, 2016 06:21

ОбА – Тополовград, е с  променена структура

Структурни промени в Общинската администрация – Тополовград, в местните дейности се прие на сесията на Общинския съвет. Тя се проведе 30 май и по предложение на кмета на общината съветниците решиха да се извърши промяна в числеността на персонала – от 61.5 броя тя става 59.5 В дейностите към ОбА промяната е от 99 броя на 91. Кметът на общината е упълномощен при необходимост да променя длъжностите в рамките на одобрената численост на персонала.
Общинските съветници дадоха съгласието си общината да стане член на Регионалното сдружение на общините “Марица”, в което членуват общини от Хасковска област. Заместник-кметът Маргарита Георгиева ще представлява община Тополовград в сдружението.
На сесията съветниците разгледаха и одобриха предложенията на кмета на общината за продажба на имоти – частна общинска собственост, от имотите, които са предназначени за задоволяване нуждите на гражданите, отпуснаха еднократна финансова помощ на нуждаещи се за покриване на ежедневни нужди и за извършване на погребения. След дебати общинарите дадоха съгласието си за учредяване на право на прокарване за изграждане на трасета на “ЕВН България Електроразпределение” през имоти публична и частна общинска собственост.

Тонка Славкова
От Тонка Славкова юни 7, 2016 06:21
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама