ОбА – Тополовград, е с променена структура

Тонка Славкова
От Тонка Славкова юни 7, 2016 06:21

ОбА – Тополовград, е с  променена структура

Структурни промени в Общинската администрация – Тополовград, в местните дейности се прие на сесията на Общинския съвет. Тя се проведе 30 май и по предложение на кмета на общината съветниците решиха да се извърши промяна в числеността на персонала – от 61.5 броя тя става 59.5 В дейностите към ОбА промяната е от 99 броя на 91. Кметът на общината е упълномощен при необходимост да променя длъжностите в рамките на одобрената численост на персонала.
Общинските съветници дадоха съгласието си общината да стане член на Регионалното сдружение на общините “Марица”, в което членуват общини от Хасковска област. Заместник-кметът Маргарита Георгиева ще представлява община Тополовград в сдружението.
На сесията съветниците разгледаха и одобриха предложенията на кмета на общината за продажба на имоти – частна общинска собственост, от имотите, които са предназначени за задоволяване нуждите на гражданите, отпуснаха еднократна финансова помощ на нуждаещи се за покриване на ежедневни нужди и за извършване на погребения. След дебати общинарите дадоха съгласието си за учредяване на право на прокарване за изграждане на трасета на “ЕВН България Електроразпределение” през имоти публична и частна общинска собственост.

Тонка Славкова
От Тонка Славкова юни 7, 2016 06:21
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.