Новозеландско семейство с осем деца пристигна в с. Бисер

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 16, 2009 10:05

Новозеландско семейство с осем деца пристигна в с. Бисер

Новозеландско семейство с осем деца, тръгнало на околосветско пътешествие се отби в село Бисер. В паркинга на англичанина Мартин се намират двете им каравани, с които се движат из Европа.

Бащата Роб и майката Рачел са решили да покажат на децата си как живеят другите хора по света. Когато се оженили си обещали, че ще имат много деца и ще пътуват по света с тях. Сега реализират това си обещание.

Пътуването си започнали от Сингапур, минали през Малайзия, Тайланд, Виетнам, Лаос, Китай, Монголия, Русия, Естония, Латвия. Били са в Турция. Пътуват от 18 месеца, и смятат да се приберат в Нова Зеландия един ден след Коледа. От тук заминават през Чехия за Германия. Пътуват с две каравани, които се развалят непрекъснато и трябва да се ремонтират.

Пътували са със всички възможни превозни средства, без самолет. С автобус, слон, волове. Използват тези превозни средства за да се срещат се с много хора по света.

Във всяка страна е различно и те преосмислят мнението си за тяхната.

Бащата Роб е на 40 години и е лектор в Техническия институт в Оуклънд. Съпругата му Речел е една година по малка. От децата им най-голямата е Джала е на 15 години, а най-малката е Ела – Роуз. Вторият по големина е Джосиян, на 13 години, след него е Кая на 12, Калиша е на 10, Ливай е на 8. Една година по-малък е Микаел, а Теса е на 5. На четмо и писмо ги обучава майка им.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 16, 2009 10:05
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама