Нова победа и лоша здравословна шега за Празника на Елхово за Недрет

Руска Георгиева
От Руска Георгиева март 28, 2016 11:04

Нова победа и лоша здравословна шега за Празника на Елхово за Недрет

Акценти

  • В турнира по канадска борба общо 40 момичета и момчета от елховската и тополовградската община.

Свързани публикации

Първо място при момичетата зае отново изгревското момиче Недрет Симеонова в турнира по канадска борба, който се проведе в Елхово на 24 март по случай празника на града. В него участваха и много състезатели от Тополовград, от където бе и абсолютния шампион.

Състезанието по канадска борба се проведе в спортната зала на град Елхово на 24 март. В него взеха участие общо 40 момичета и момчета от елховската и тополовградската община.

На първо място за момичетата се класира известната състезателка от село Изгрев Недрет Симеонова. Второто зае Божана Петрова от Пчела, а третото Иванка Колева от Чернозем. Самата Недрет сподели, че Иванка и Божана били много добре подготвени и достойно се представили. Тя видяла доста зор докато ги надвие. Недрет обаче има здравословен проблеми с ухото и крака,който е ударила по време на последната си тренировка и много съжалява,че няма да вземе участие в турнира по борба за празника на Елхово.

В надпреварата между момчетата абсолютен шампион за турнира стана Светослав Генов от Тополовград.

В канадската борба между момчетата в категори до 60 кг. на първо място се класира Красимир Караиванов, на второ Таньо Пехливанов и на трето Даниел Шаров. И трите момчета са от Елхово.

В категория до 70 кг. първи е Георги Димитров, втори Георги Косев и трети Красимир Димитров. Отново и тримата от Елхово.

До 80 кг. първи е Красимир Димитров от Тополовград, втори Георги Петров от Елхово и трети Кръстьо Иванов също от Елхово.

До 90 кг.се класираха трима състезатели от Тополовград. Първо място зае Светослав Тенев, второ Петър Колев, а трети е Петър Колев.

В категория над 90 кг. се класира отново тополовградчанина Светослав Колев, втори е съгражданина му Мартин Иванов, а трети елховлията Стоян Караиванов.

Накрая на турнира Светослав Генев се пребори срещу Петър Колев и стана абсолютен шампион на турнира по канадска борба, посветен на Празника на град Елхово

Руска Георгиева
От Руска Георгиева март 28, 2016 11:04
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама