Нова победа и лоша здравословна шега за Празника на Елхово за Недрет

Руска Георгиева
От Руска Георгиева март 28, 2016 11:04

Нова победа и лоша здравословна шега за Празника на Елхово за Недрет

Акценти

  • В турнира по канадска борба общо 40 момичета и момчета от елховската и тополовградската община.

Свързани публикации

Първо място при момичетата зае отново изгревското момиче Недрет Симеонова в турнира по канадска борба, който се проведе в Елхово на 24 март по случай празника на града. В него участваха и много състезатели от Тополовград, от където бе и абсолютния шампион.

Състезанието по канадска борба се проведе в спортната зала на град Елхово на 24 март. В него взеха участие общо 40 момичета и момчета от елховската и тополовградската община.

На първо място за момичетата се класира известната състезателка от село Изгрев Недрет Симеонова. Второто зае Божана Петрова от Пчела, а третото Иванка Колева от Чернозем. Самата Недрет сподели, че Иванка и Божана били много добре подготвени и достойно се представили. Тя видяла доста зор докато ги надвие. Недрет обаче има здравословен проблеми с ухото и крака,който е ударила по време на последната си тренировка и много съжалява,че няма да вземе участие в турнира по борба за празника на Елхово.

В надпреварата между момчетата абсолютен шампион за турнира стана Светослав Генов от Тополовград.

В канадската борба между момчетата в категори до 60 кг. на първо място се класира Красимир Караиванов, на второ Таньо Пехливанов и на трето Даниел Шаров. И трите момчета са от Елхово.

В категория до 70 кг. първи е Георги Димитров, втори Георги Косев и трети Красимир Димитров. Отново и тримата от Елхово.

До 80 кг. първи е Красимир Димитров от Тополовград, втори Георги Петров от Елхово и трети Кръстьо Иванов също от Елхово.

До 90 кг.се класираха трима състезатели от Тополовград. Първо място зае Светослав Тенев, второ Петър Колев, а трети е Петър Колев.

В категория над 90 кг. се класира отново тополовградчанина Светослав Колев, втори е съгражданина му Мартин Иванов, а трети елховлията Стоян Караиванов.

Накрая на турнира Светослав Генев се пребори срещу Петър Колев и стана абсолютен шампион на турнира по канадска борба, посветен на Празника на град Елхово

Руска Георгиева
От Руска Георгиева март 28, 2016 11:04
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.