Нов магазин предлага продукти, характерни за региона

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 9, 2018 07:38

Нов магазин предлага продукти, характерни за региона

Фирмен магазин, в който ще се продават най-добрите продукти, произведени в този регион, отвори врати в Харманли. Той се намира до Автогарата. В него ще се предлагат пресни продукти, произведени в месокомбинат „Харманли“, който има собствена кланица, в която се добива само прясно месо от контролирани ферми. На щанда може да се види „харманлийско кебапче“, направено по местна традиция, с позабравен вкус.
Тъй като хубавото месо, върви с хубаво вино, от магазина може да се купят и различни вина, произведени от винарна „Терра Тангра“. Вече 15 години тя доказа, че нейната продукция е на световно вино. Колкото са добри в производството на вино от собствени лозя в Сакар, толкова ще са качествени и местните продукти, е желанието на собствениците.
От магазина може да се купи още един продукт, за който този край има идеални условия за развитие. Това е розовият домат.
Така клиентите ще могат да пазаруват и трите продукта, с които Сакарският край може да се гордее. Тук виреят добри лозя, даващи грозде за качествено вино, отглеждат се екологично чисти животни, произвеждат се вкусни домати.
Предвижда се пред магазина да има скара, където ще могат да се дегустират продуктите, продавани в него.
Фамилиите Зайчеви и Станеви са щастливи, че успяха да създадат модерен месокомбинат, един от малкото в Южна България, където има строг санитарен контрол над животните, които се колят в него. Те обещават, че месото и продуктите ще са на същото ниво, като виното, което произвеждат в „Терра Тангра“. За него има пазар в Европа, Япония, САЩ и Китай.
На откриването на магазина най-щастлив бе Никола Зайчев, който е трети прадядо във фамилията.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 9, 2018 07:38
Напиши коментар

2 Коментара

  1. sofia април 12, 13:09

    Демократичния начин на подкрепа не е да се биете в гьрдите колко обичате Харманли , а да подкрепяте месния бизнес като ПАЗАРУВАТЕ от магазина .

    Отговори на този коментар
  2. Dima Stoyanova април 10, 00:26

    Успех на магазина, нека изобилието на стоки и идеи не ви напуска !!!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама