Много голове попаднаха в последния кръг на ОФГ – Хасково

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 24, 2018 08:25

Много голове попаднаха в последния кръг на ОФГ – Хасково

Много голове белязаха последния кръг от есенния полусезон на ОФГ- Хасково. В три от мачовете головете бяха повече от 5 само в едната врата.
„Хеброс 1921“ разгроми със 7:0 отбора на „Свиленград – 1921 II“ Срещата се проведе в неделя на стадиона в село Бисер и е от XIII кръг на ОФГ – Хасково. Още от самото начало на срещата играчите на Харманли взеха инициативата на терена и до края на първото полувреме резултата бе в тяхна полза. Цифровото му изражение бе 4:0. Това бе най-малкото, с което се разминаха гостите от граничния град. Като голмайстори се записаха Марко Марков в 8-та и 26-та минута, Александър Желязков в 37-та и Николай Димитров в 40-та.
Второто полувреме също бе в полза на отбора на Белин Нешев, като този път паднаха само три гола, въпреки че от 60-та минута играчите на „Хеброс“ останаха с човек по-малко след изгонването на Атанас Георгиев – Бебето.
Отборът ще зимува на второ място в таблицата.
Другият отбор от града – „Герганин извор“, също приключи есенния полусезон впечатляващо след победа с 1:5 като гост на „Извор“ – Горски извор. Те отбелязаха своите попадения през първото полувреме, като герои бяха отново Ангел Балабанов и Любомир Александров, които отбелязаха по два гола, и Кристиян Георгиев, които се записа с един.
През второто полувреме играчите на „Белия балет“ се движиха с тренировъчно темпо и не отбелязаха друг гол.
В друга среща от XIII кръг „Любимец 2000“ победи „Бенковски“ с 3:1. Единственото попадение за симеоновградчани отбеляза Тони Каранейчев.
Тимът на „Стамболово“ загуби от „Хасково“ с 0:6, а „Раковски“ спечели от „Тунджа“ служебно.
„Сакарски спортист – 04“ загуби от „Топлика“ с 4:5, макар че тополовградчани поведоха в резултата с гол на Тенчо Георгиев. След това гостите се мобилизираха и с няколко контраатаки успяха са се наложат в резултата.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 24, 2018 08:25
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама