Марихуана „ароматизира“ центъра на Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 4, 2018 09:45

Марихуана „ароматизира“ центъра на Харманли

Акценти

  • Това е третят случай, при който в рамките на 15 дни полицаите конфискуват подобни растения

Свързани публикации

Миризма на марихуана ароматизира“ центъра на Харманли. Това стана вчера в късния следобед, когато полицаи пренасяха голямо количество от това растение в сградата на Районното управление. Те направиха три курса със служебния пикап, за да донесат намерените от тях растения. Дебелината на някои от стръковете е колкото китка на възрастен човек, а височината е над 2 метра.

В съседство с РПУ се провежда и традиционният есенен панаир, но миризмата на дрогата бе по-силна от тази на печените кебапчета.

От пресцентъра на МВР стана ясно, че растенията са иззети от вила в местността Старите лозя край Харманли и са собственост на 44-годишен мъж. В частния имот и прилежащите му пристройки са намерени 39 растения от рода на канабиса с видими следи от обработка на почвата около тях, обособена поливна инсталация и помощна конструкция от мрежа, тел и дървени колчета.

Като съпричастни към отглеждането на канабиса са заподозрени собственикът на имота и 50-годишен харманлиец, наемател на имота.

Криминалистите от Харманли са иззели и още 800 грама канабис след проверка на дом в с. Смирненци. В пристройка към къщата, собственост на 54-годишен мъж са открити канабисовите съцветия. По случаите в полицейското управление са стартирали досъдебно и бързо производство.

Преди два дни трима харманлийци бяха обвинени за съхраняване и отглеждане на наркотични вещества.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 4, 2018 09:45
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.