Марихуана „ароматизира“ центъра на Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 4, 2018 09:45

Марихуана „ароматизира“ центъра на Харманли

Акценти

  • Това е третят случай, при който в рамките на 15 дни полицаите конфискуват подобни растения

Свързани публикации

Миризма на марихуана ароматизира“ центъра на Харманли. Това стана вчера в късния следобед, когато полицаи пренасяха голямо количество от това растение в сградата на Районното управление. Те направиха три курса със служебния пикап, за да донесат намерените от тях растения. Дебелината на някои от стръковете е колкото китка на възрастен човек, а височината е над 2 метра.

В съседство с РПУ се провежда и традиционният есенен панаир, но миризмата на дрогата бе по-силна от тази на печените кебапчета.

От пресцентъра на МВР стана ясно, че растенията са иззети от вила в местността Старите лозя край Харманли и са собственост на 44-годишен мъж. В частния имот и прилежащите му пристройки са намерени 39 растения от рода на канабиса с видими следи от обработка на почвата около тях, обособена поливна инсталация и помощна конструкция от мрежа, тел и дървени колчета.

Като съпричастни към отглеждането на канабиса са заподозрени собственикът на имота и 50-годишен харманлиец, наемател на имота.

Криминалистите от Харманли са иззели и още 800 грама канабис след проверка на дом в с. Смирненци. В пристройка към къщата, собственост на 54-годишен мъж са открити канабисовите съцветия. По случаите в полицейското управление са стартирали досъдебно и бързо производство.

Преди два дни трима харманлийци бяха обвинени за съхраняване и отглеждане на наркотични вещества.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 4, 2018 09:45
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама