Мотоциклетист пострада при сблъсък с Мазда

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 4, 2018 21:38

Мотоциклетист пострада при сблъсък с Мазда

Мотоциклетист пострада при инцидент в Харманли. Той стана около 18:00 часа вчера на кръстовището на бул. „България“ и ул. „П.П.Славейков“. От пресцентъра на МВР, съобщават, че 71-годишен водач на лек автомобил Мазда е нарушил пътен знак Б-2, с което не е пропуснал движещият се по път с предимство мотоциклет Кавазаки и се е ударил с него.

От удара е пострадал моториста, който е със счупване на 6 ребра, пневмоторакс от дясно, контузия на белия дроб двустранно, счупване на напречните израстъци на 8 и 9 торакални прешлени. Прегледан в ЦСМП Харманли и транспортиран в УМБАЛ „Св.Георги“ – Пловдив за лечение.

Образувано е досъдебно производство.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 4, 2018 21:38
Напиши коментар

6 Коментара

  1. dimitur ноември 7, 18:34

    samo da vi kaja che polovinata ot vas ne ste se kachvali na motor i si nqmate ponqtie za skorost i t.n

    Отговори на този коментар
  2. Тои октомври 6, 13:18

    Ани Ти си нямаш на представа колко са 200 км ако познаваш така скороста да те вземат в полицията за радар

    Отговори на този коментар
  3. Тои октомври 5, 16:48

    Моторат е yamaha и въобще не не са му това контузийте не преовиличавайте

    Отговори на този коментар
  4. Анелия октомври 5, 13:35

    А защо не пишете с колко караше моториста? Човека с колата е спрял на стопа и е тръгнал като е нямало други мпс, но оня караше сигурно с 200 км/ч и за части от секундата е бил до колата. И сега какво? Човека от колата е виновен, защото не е карал като луд. Ама то е така в Х-ли. Тия дето карат нормално ги спират и ги глобяват за глупости, а тези дето карат като луди по главната денонощно /и с коли, и с мотори/ нищо не им правят. Той не спира нито на светофар, нито на стоп… по главната улица/пистата на града Добре, че не помете някакво дете. Дано се оправи момчето, но е крайно време да се вземат мерки срещу тези шофьори. Уж имало и камери. Какво гледат на тях, не знам. Но със сигурност не това, което трябва. Защото ако спираха и глобяваха тези шофьори, нямаше да продължават така да карат.

    Отговори на този коментар
    • ЕГН октомври 6, 10:26

      Мойто момиче, след 5 метра има легнали полицаи , за какви 200км/ч пишеш? Оня 71 годишния да си понесе последствията и да не се качва на МПС повече за негово добро.

      Отговори на този коментар
      • Анелия октомври 19, 15:48

        Защото е на 71 години ли? Затова ли да той да понесе последствията? Всеки знае как караше моториста от Гален до градската градина и обратно. Той не спираше на светофара, вие говорите за легнали полицаи. Използваше отсечката като писта. Ама кой знае на кого е някакъв, та затова …

        Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама