Лисков ще управлява останките от БСП – Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 11, 2016 10:10

Лисков ще управлява останките от БСП – Харманли

Акценти

 • Повечето от привържениците на БСП в Харманли вече се отрекоха от нея

Свързани публикации

Михаил Лисков очаквано бе избран за лидер на БСП – Харманли на последната конференция. Досегашният председател на общинското ръководство – Минка Стоянова остава само в Партийния съвет. Според Устава тя не може да е повече от два мандата на тази длъжност, затова и не бе предложена за шеф. Отчетно-изборната конференция се състоя в събота, 9 април и на нея бяха избрани делегатите, които ще присъстват на конгреса в София. Това са същите лица, които ходят на подобни масови мероприятия – Михаил Лисков, Минка Стоянова, Пламен Делчев, Любомир Андреев, а Добромира Заркова ще е наблюдател.

На събранието не присъстваха социалистите, които в момента работят в ОбА. Сред белокосите присъстващи не бяха забелязани и кметовете на повечето села, които бяха подкрепени или издигнати от червените.

Снимка: Архив

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 11, 2016 10:10
Напиши коментар

2 Коментара

 1. социалист април 11, 10:35

  Догодина по това време ще са останали само двамата в тази партия А може и само единия защото парите му са инвестирани тук А другия който вече никой не може да го понася ще е отпрашил я към морето я към чирпанско село…..

  Отговори на този коментар
  • капиталист април 12, 13:24

   Честито на Лисков.Той ще бьде ПЬРВИЯ кмет вьрнал се на КМЕТСКИЯ СТОЛ и едвали ще чакаме ДЬЛГО. Сега РПУ-то си избра кмет-Дьщерята на ПЬДАРЯ /ОХРАНИТЕЛ-по нову му/

   Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама