Кристиян Вигенин откри кампанията от там, откъдето започва ЕС

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 29, 2009 17:42

Кристиян Вигенин откри кампанията от там, откъдето започва ЕС

Акценти

  • Вестник "Харманлйски НОВИНИ", година VII, 22-28 май 2009г.

Свързани публикации

Кристиян Вигенин, третият от листата на БСП е убеден, че България ще излезе първа от кризата. Според него имало конкретни доказателства за това и някои анализатори говорели за леко оживление на икономиката. Българските банки са останали стабилни и не се налагало да се търсят пари от МВФ. При нас нямало масова безработица, както в някои страни на Европа. Това той каза във вторник на граничния пункт Капитан Андреево, в присъствието на активисти на червената партия и техни кметове на общини.
Според г-н Вигенин, за една година е направено много и резултат от това са първите размразени средства по програмата ИСПА. Това дошло, благодарение на българските политици и на работата на евродепутатите. Той каза, че в ЕП те са се борили да няма двоен стандарт за малки и големи страни в ЕС.
След влизането на България в ЕС, инвестициите достигнали 20 милиарда, създали се работни места, безработицата се понижила, двойно се повишили доходите на населението. Според него трябва да се запази тази стабилност и де се върви напред с високи темпове. Листата им за евродепутати била съставена отговорно, хората са подготвени.
Според него само петимата депутати от БСП защитавали интересите на България в ЕП в подкрепа на останалите 220 депутати социалисти. От другите партии работили против България и спомагали да й се лепват етикети като корупция, престъпност. Той призова да се гласува с бюлетина №6.
Областният лидер на БСП Минка Стоянова представи всичките депутати от тяхната листа, чийто водач е Ивайло Калфин.
В четвъртък в Тополовград се проведе среща на Ангел Иванов, който е под № 14 в листата на социалистите, с активисти на червената партия в сакарския град.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 29, 2009 17:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.