Кристиян Вигенин откри кампанията от там, откъдето започва ЕС

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 29, 2009 17:42

Кристиян Вигенин откри кампанията от там, откъдето започва ЕС

Акценти

  • Вестник "Харманлйски НОВИНИ", година VII, 22-28 май 2009г.

Свързани публикации

Кристиян Вигенин, третият от листата на БСП е убеден, че България ще излезе първа от кризата. Според него имало конкретни доказателства за това и някои анализатори говорели за леко оживление на икономиката. Българските банки са останали стабилни и не се налагало да се търсят пари от МВФ. При нас нямало масова безработица, както в някои страни на Европа. Това той каза във вторник на граничния пункт Капитан Андреево, в присъствието на активисти на червената партия и техни кметове на общини.
Според г-н Вигенин, за една година е направено много и резултат от това са първите размразени средства по програмата ИСПА. Това дошло, благодарение на българските политици и на работата на евродепутатите. Той каза, че в ЕП те са се борили да няма двоен стандарт за малки и големи страни в ЕС.
След влизането на България в ЕС, инвестициите достигнали 20 милиарда, създали се работни места, безработицата се понижила, двойно се повишили доходите на населението. Според него трябва да се запази тази стабилност и де се върви напред с високи темпове. Листата им за евродепутати била съставена отговорно, хората са подготвени.
Според него само петимата депутати от БСП защитавали интересите на България в ЕП в подкрепа на останалите 220 депутати социалисти. От другите партии работили против България и спомагали да й се лепват етикети като корупция, престъпност. Той призова да се гласува с бюлетина №6.
Областният лидер на БСП Минка Стоянова представи всичките депутати от тяхната листа, чийто водач е Ивайло Калфин.
В четвъртък в Тополовград се проведе среща на Ангел Иванов, който е под № 14 в листата на социалистите, с активисти на червената партия в сакарския град.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 29, 2009 17:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама