Георги Манолов обяви, че се кандидатира за 4 мандат за кмет

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 21, 2015 15:43

Георги Манолов обяви, че се кандидатира за 4 мандат за кмет

Акценти

 • Предстои партиите, които искат да го подкрепят на предстоящия вот да заявят своите позиции
 • Манолов не дели партиите на добри и лоши,

Свързани публикации

Инж. Георги Манолов днес официално обяви, че ще се кандидатира за четвърти кметски мандат на община Свиленград. Той ще е независим кандидат и кандидатурата му и издигната от сдружение „Заедно за Свиленград“. В него са зам.-кмета – Мария Костадинова, управителят МБАЛ „Свиланград“ – д-р Димитър Ермов, предприемачът от БСП – Никола Динков и архийерейският наместник отец Константин. Те бяха в инициативния комитет по издигането му и при предишни избори.

Той съобщи, че Свиленград е сред общините с най-много спечелени европейски средства и реализирани проекти. Припомни, че преди десет години, на Илинден, е започнало обновяването на града, с изграждането канализацията в кв. „Гебран. Той смята, че работата му от тогава е най-добрата му предизборна кампания.

Господин Манолов заяви че, не дели партиите на добри и лоши, защото техните членове са данъкоплатци, а само един ден в годината ще бъдат избиратели. Кметът не е политическа фигура, той е мениджър. Хората са достатъчно умни и отговорни да преценят кой как е работил“.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 21, 2015 15:43
Напиши коментар

3 Коментара

 1. жегааа юли 22, 23:24

  Сега в АДСКИТЕ жеги спря и жабурнясалия фонтан…сигурно е решил да редуцира електората си !Който оцелее-закона на джунглата!А в общината е прохладно и приятно,а и там работи вече половината град..днес имаше и пазач на празния фонтан,гоУем майтап!!!

  Отговори на този коментар
 2. социален патронаж юли 22, 17:04

  В Харманли си имаме кмет и той също ще бъде избран за четвърти мандат макар че за последните години се увеличи само личното му състояние . За него европейските пари са недостижими но това не пречи бабки и цигани да го тачат като най добрия защото не са ходили другаде да видят какво става
  Жителите на общината се оказаха най голамите малоумници защото са единстваната червена община на която никой нама да даде нито лев…!

  Отговори на този коментар
 3. Свиленград юли 21, 20:21

  Най-добрия кмет

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама