Футболна среща за Деня на спорта в Селиолу

Сакарнюз
От Сакарнюз май 22, 2015 14:42

Футболна среща за Деня на спорта в Селиолу

Акценти

  • Срещата бе полезна и за двата тима, а създалите се приятелски отношения несъмнено ще продължат и за в бъдеще.

Свързани публикации

На 18 май 2015 година на новия стадион в Силиолу в приятелски мач се срещнаха отборите на Селиолу и „Ботев” – Болярово. Поводът бе 17 май – Международният ден на предизвикателството. Датата 17 май е и професионален празник на всички, работещи в сферата на спорта.

Кметовете на приятелските общини Селиолу Мехмед Орманкран и Болярово – Христо Христов с радост наблюдаваха от трибуната на новооткрития стадион в Селиолу атрактивната и динамична приятелска футболна среща. Освен тях, срещата уважи и каймакаминът на Селиолу и други гости от турската община и приятели на кмета на община Болярово. Много положителни емоции донесоха на всички отличните футболни умения на момчeтата от двата тима, множеството положения и общо осемте гола.

С равен резултат завърши това дерби – 4:4 и остави от играчите и публиката чудесни впечатления и незабравими спомени. В първото полувреме резултатът бе в полза на българските гости – 4:0, но във второто, турските футболисти бързо постигнаха баланс и четирите точни попадения допринесоха до равен краен резултат в приятелския мач.

Срещата бе полезна и за двата тима, а създалите се приятелски отношения несъмнено ще продължат и за в бъдеще.

Българските гости имаха възможност да разгледат и чудесната база за спорт и отдих край язовира на Селиолу, правена по трансграничен проект с община Стралджа.

На раздяла, представителите на двете общини си пожелаха още много бъдещи общи прояви и ползотворни контакти, а Христо Христов им отправи покана да гостуват на Осемнадесетото издание на Националния детски фолклорен събор „Върбова свирка свири” на 6 юни 2015 г.

seliolu-7 seliolu-6 seliolu-8 seliolu-5 seliolu-4 seliolu-3

Сакарнюз
От Сакарнюз май 22, 2015 14:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама