Физиотерапията в „МБАЛ – Харманли“ вече е ремонтирана

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 2, 2018 09:15

Физиотерапията в „МБАЛ – Харманли“ вече е ремонтирана

Ремонтът на отделението по физикална терапия в „МБАЛ – Харманли“ вече завърши.
Постави се гипсокартон, смени се дограмата, на пода е настлан гранитогрес, стените се боядисаха, оборудва се с нови мебели и пердета, инсталира се климатик, осветлението е LED, направи се нова ел. инсталация.
Средствата за реиновирането на отделението, 12 775 лева, бяха събрани от Коледната Благотворителна вечер, организирана от сдружение „Бизнесът за Харманли“. Над 250 бяха дарителите, които отделиха средства и ги предоставиха за нуждите на болницата в Харманли. Отделно Свилен Колев обяви, че ще осигури медицинска техника на стойност 4 000 лева.
От фондация „Герои на времето” отпуснаха 400 лева за покриване на разходите на доброволци, които участваха в ремонта.
Очаква се тази пролет в това отделение да се монтира апаратура за няколкостотин хиляди лева, осигурени по проект на общината по ТГС с Гърция. Тогава то ще бъде открито официално.

 

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 2, 2018 09:15
Напиши коментар

1 Коментар

  1. ОТ ЧОВЕК КОЙТО Е ВИДЯЛ НАПИСАНОТО март 5, 13:23

    Ремонтите в болницата растат, но и броя на СМЬРТНИТЕ СЛУЧАЙ РАСТЕ – за 2017 броя на умрелите от Харманли и околностите достигна 361 души . Много от тях сигурно са минали през тази болница и е редно общинските заседатели да обсьдят и отговорноста на лекарите . При толкова много смьрт лекарите се преврьщат в БЕЗДУШНИ СЬЩЕСТВА .

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама