Апаши направиха удар за над десет хиляди в Гранитово

Руска Георгиева
От Руска Георгиева януари 8, 2016 17:00 Updated

Апаши направиха удар за над десет хиляди в Гранитово

Англичанката Трейси Джейн Пекман беше обрана от крадци в ноща срещу Йордановден в Гранитово. Крадците задигнаха стока на стойност над десет хиляди лева от къщата на нейна приятелка, също англичанка, където беше оставена на склад.

Трейси живее в Княжево, но до неотдавна имаше магазин за подаръци в центъра на Елхово. След затварянето му преди няколко месеца тя прибра стоката в къща на нейна приятелка в съседното село Гранитово.

Голям бе удара за англичанката,когато чу веста от приятелката си по телефона за среднощния обир. Въпреки лошите атмосферни условия тя веднага остави работата си в тийрума на персонала и отпраши в Гранитово, където в продължение на няколко часа изчаква полицаите от Елхово да пристигнат.

По случая са предприети съответните мерки.

По нейни сведения са взети пръстови отпечатъци и отпечатъци на стъпките.

Това не е единствения случай на обир на къща на англичани през последните дни и месеци. От кражби пропищяха и съседните села.

Предстоят дълги и мъчителни следствени действия, снемане на обяснения, описи на откраднатите вещи. А, като се добави и факта, че човекът, от когото са откраднати е дошъл от другия край на света и е вложил средства за да направи нещо в страната ни е грозно. На читателите ще припомня, че неотдавна семейството на Трейси отвори салон за масажи и тийрум в Елхово.Тъй като в тях бяха вложени доста средства съпругът и Анди замина за Англия за да спечели пак пари и се завърна преди празниците.

Руска Георгиева
От Руска Георгиева януари 8, 2016 17:00 Updated
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.