Апаши направиха удар за над десет хиляди в Гранитово

Руска Георгиева
От Руска Георгиева януари 8, 2016 17:00 Updated

Апаши направиха удар за над десет хиляди в Гранитово

Англичанката Трейси Джейн Пекман беше обрана от крадци в ноща срещу Йордановден в Гранитово. Крадците задигнаха стока на стойност над десет хиляди лева от къщата на нейна приятелка, също англичанка, където беше оставена на склад.

Трейси живее в Княжево, но до неотдавна имаше магазин за подаръци в центъра на Елхово. След затварянето му преди няколко месеца тя прибра стоката в къща на нейна приятелка в съседното село Гранитово.

Голям бе удара за англичанката,когато чу веста от приятелката си по телефона за среднощния обир. Въпреки лошите атмосферни условия тя веднага остави работата си в тийрума на персонала и отпраши в Гранитово, където в продължение на няколко часа изчаква полицаите от Елхово да пристигнат.

По случая са предприети съответните мерки.

По нейни сведения са взети пръстови отпечатъци и отпечатъци на стъпките.

Това не е единствения случай на обир на къща на англичани през последните дни и месеци. От кражби пропищяха и съседните села.

Предстоят дълги и мъчителни следствени действия, снемане на обяснения, описи на откраднатите вещи. А, като се добави и факта, че човекът, от когото са откраднати е дошъл от другия край на света и е вложил средства за да направи нещо в страната ни е грозно. На читателите ще припомня, че неотдавна семейството на Трейси отвори салон за масажи и тийрум в Елхово.Тъй като в тях бяха вложени доста средства съпругът и Анди замина за Англия за да спечели пак пари и се завърна преди празниците.

Руска Георгиева
От Руска Георгиева януари 8, 2016 17:00 Updated
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама