Ученици се превърнаха в крал и кралица

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 27, 2009 08:52

Ученици се превърнаха в крал и кралица

Таня и Димитър от ОУ “Иван Вазов”, Харманли, са новите са крал и кралица. Титлите си те получиха в сряда вечерта на традиционния пролетен бал, състоял се в бар “Кристал”. Журито, което оценяваше 25-те участника в шоуто, се състоеше от Димитър Несторов – зам.-председател на Ученическия съвет, Франческа Герджикова и Даниел Станиславов , миналогодишните победители в конкурса, Галя Станкова, ръководител на балет “Ритъм”, Тамара Дякова от фирма “Даниел фешън”, Камен Дрехаров – стилист и Диана Георгиев – училищен психолог.

Оценяването се извършваше, както в училище – по шестобалната система на три тура. Първият бе за най-атрактивно облекло. При него журито наблюдаваше как е облечен кандидата, дали тоалета му е актуален и подходящ, дали е в тон с телосложението му. Всеки един от кандидатите се представи с няколко думи. Според водещите Маринела и Анна всички кандидати впечатлявали и омайвали с визията си.

Вторият тур бе за оригинална прическа. След това журито бе оставено да сборува всички оценки, а през това време танцьори от балет “Ритъм” с ръководител Галя Станкова забавляваше гостите, докато номинираните се притесняваха за оценката, който ще получат.

С най-много точки за облекло събраха Таня Танчева от VIII Б клас, Димитър Господинов от VIII А. Най добрите прически бяха на Кристина Валентинова VII В, Иво Миленов от VI Б. При третия тур – любимец и любимка на публиката бяха Мирка Чанакова от VII Г, и отново Иво Миленов.

Тази година имаше и трети тур, при който публиката оценяше с аплодисменти номинираните. Кандидатите излизаха по две крачки напред, а публиката имаше възможност да изрези емоциите си. Победителите дотука си получиха наградите от директорката на училището Н. Кирякова.

След това дойде финалът, когато трябваше да се обявят имената на краля и кралицата. Под възторжените викове на публиката водещите обявиха, че при момичетата кралица стана номер 5 – Таня Танчева от VIII Б, а при момчетата – №9 Димитър Здравков от VIII А клас. Короните им поставиха миналогодишните победители Франческа и Даниел, а първият танц бе за отличените.

За всички участници имаше торта, публика и красавци се размесиха в дискотека. DJ Антон се погрижи за доброто прекарване.

Макар че една майка недоволни от оценката, тя вероятно не разбрала, че при оценката голямо въздействие оказаха емоциите на публика, състояща се от съученици на номинираните красавци.

Спонсори на проявата бяха Н. Зайчев, “Даниел Фешън”, Камен Дрехаров, цветарски магазин “Флорист”, община Харманли, ресторант “Нестор”, кафе Ривиера”. Пролетния бал се проведе с любезното съдействие на община Харманли.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 27, 2009 08:52
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама