Три фирми кандидатстват за ремонт на училище

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 13, 2021 09:49

Три фирми кандидатстват за ремонт на училище

Акценти

  • Регионален вестник, # 22/954 година XVIII, 11 - 17 юни 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Три фирми са подали документи за ремонт в СУ „Желязко Терпешев“ в Любимец. Обявената поръчка е със събиране на оферти с обява и е за 269 439,49 лв. без ДДС. Тя е за ремонт на работилница, складове, учебна кухня, учебна зала, предверия и санитарен възел на средната училище.
Едната фирма е „ГЛАВ-Проектинвест“ ЕООД, София, с подадена оферта за 242 000,00 лв.
Втората е „ВиК – бунар“ ЕООД, с предложение от 269 331,73 лева.
Третата оферта е на „Проект строй – Станков“ ЕООД с BGN 137 774,10.
В края на 2017 година от общината съобщиха, че от началото на учебната година учениците от СУ „Желязко Терпешев“, Любимец, се обучават в изцяло обновена и модерно оборудвана работилница по предмета „Технология и предприемачество“.
В началото на 2019 г. бе ремонтирано крило на сградата на СУ “Желязко Терпешев“. Ремонтът е направен със 188 000 лв. от МОН и още 50 хиляди от бюджета на гимназията.
По-късно с 1,2 млн. лв. бе ремонтират покрива на училището и фасадата.

Обществената поръчка „Проектиране и авторски надзор на обект: „Реконструкция и изграждане на Градски стадион „Любимец” в кв. 102А, гр. Любимец, е прекратена. За нея имаше подадени пет оферти.
Това са : „Ави арх“ ЕООД, „Архитектурно студио Бояна“ ЕООД, „Инфра про консулт“ ООД, „ВИП проект БГ“ ЕООД, „Фрибул“ ООД.
Обществената поръчка е със събиране на оферти с обява и е за 66 400 лева.
В предметния ѝ обхват е включено изготвяне на инвестиционен проект във фаза „технически“ проект и упражняване на авторски надзор по смисъла на Закона за устройство на територията (ЗУТ) при изпълнение на СМР на обекта.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 13, 2021 09:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама