Пилоти презентираха професията си пред ученици

Милена Митева
От Милена Митева март 25, 2016 11:07

Пилоти презентираха професията си пред ученици

Военният клуб в Харманли „подари“ важна среща на учениците на СОУ “Неофит Рилски“ по случай патронният Празник на гимназията
В понеделник, 21 март, служителите на Военен клуб и експерт Георги Колев от офис за военен отчет към общината, организираха среща с действащи служители от армията. На нея те запознаха зрелостниците във връзка с професионалното им ориентиране и издигане на ролята и авторитета на българската армия.
На срещата бе полковник Петър Хаджипетров – от командването на Военновъздушните сили на Република България, майор Хинко Хинков от НВУ „Васил Левски” – Велико Търново, асистент Слав Митев и курсант – сержант Денков – от факултет „Авиационен”- Долна Митрополия. Гостите запознаха учениците с условията и възможността за кандидатстване на военна служба и за дейността на висшите военни училища, факултети и институти към тях. От името на командването на военновъздушните сили полковник Петър Хаджипетров връчи на заместник- директора на училището – Румяна Русева поздравителен адрес.
По случай патронният празник на СОУ “Неофит Рилски“ през цялата седмица в училището се провеждаха спортни мероприятия по различни дисциплини.
На връх празника, – 25 март, ученици от X и IX клас ще направят посещение в музея на училището, По-късно всички възпитаници от X до XII клас ще имат час, в който ще научат повече за делата на патрона си и за историята на училището.

Милена Митева
От Милена Митева март 25, 2016 11:07
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама