Екип на МИГ – Харманли участва в Общо събрание на „Българска национална ЛИДЕР мрежа“

Сакарнюз
От Сакарнюз април 30, 2024 09:27

Екип на МИГ – Харманли участва в Общо събрание на „Българска национална ЛИДЕР мрежа“

Акценти

  • По време на заседанието бе актуализиран състава на Управителния съвет на Асоциацията, както и бяха разгледани актуални въпроси, свързани с прилагането на подхода ЛИДЕР/ВОМР.

Свързани публикации

Изпълнителният директор на сдружение „МИГ Харманли“ – госпожа Диана Гочева и екипа на МИГ – госпожа Петя Иванова и госпожа Снежана Димитрова присъстваха на провело се Общо събрание на Асоциация „Българска национална ЛИДЕР мрежа“, състояло се на 24.04.2024г. в Арбанаси. По време на заседанието бе актуализиран състава на Управителния съвет на Асоциацията, както и бяха разгледани актуални въпроси, свързани с прилагането на подхода ЛИДЕР/ВОМР.

След събранието, се проведе и работна среща „Водено от общностите местно развитие – предизвикателства и решения“, на която бе обсъдено изпълнението на споразуменията за ВОМР на МИГ – мярка 19.2 от ПРСР 2014 – 2020г. В срещата взеха участие представители на местни инициативни групи от страната, представители на МЗХ – г-н Стефан Спасов, началник отдел „ВОМР“ в Министерство на земеделието и представители на Държавен фонд „Земеделие“ , отдел „Прилагане на стратегии за водено от общностите местно развитие – г-жа Ралица Мотовска – началник отдел, г-жа Маргарита Стоянова – гл. експерт отдел „Оторизация на плащанията по публични проекти“, г-жа Ваня Благоева – гл. експерт и г-жа Цветелина Ганозова – гл. експерт. Беше хвърлен поглед към бъдещето от г-н Стефан Спасов: какво се очаква за периода 2023 – 2027г., както и бяха представени новини и информация от г-жа Нели Кадиева – председател на АБНЛМ.

На срещата беше представена и презентация на тема: NIS2: Европейската директива за мрежова и информационна сигурност – хакерски атаки и решения за киберсигурност.

Сакарнюз
От Сакарнюз април 30, 2024 09:27
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама