Засилен интерес на дамите в Елхово към немския език

Руска Георгиева
От Руска Георгиева ноември 19, 2015 09:22

Засилен интерес на дамите в Елхово към немския език

Акценти

  • Цената на курса е 240 лв., предвидено е разсрочено плащане
  • В нея влиза и цената на учебника, който представлява компактен самоучител за начинаещи по немски език.

Свързани публикации

Обучение по немски език започна В НТС Елхово от началото на седмицата, информира секретаря Димитър Стойков. Курсът ще протече в продължение на 100 учебни часа, а преподавател е Ани Илчева.

Занятията се водят два пъти седмично, като времетраенето им е по 4 учебни часа. Намеренията са започналите обучението да изкарат по 60 учебни часа и след 3-4 дневен интервал на почивка към обучаващите се да се присъединят и такива, които са карали предишни курсове. През първите две седмици занятията ще се провеждат в понеделник и четвъртък от17,30часа, а по късно обучението ще бъде съобразено със свободното време на курсистите,но най вече на преподавателката.

Цената на курса е 240 лв. Предвидено е разсрочено плащане. В нея влиза и цената на учебника,който представлява компактен самоучител за начинаещи по немски език. В него има 30 тематични урока с диалози ,важни теми от ежедневната култура,свободното време и работа. Има и допълнителна информация за културните особености на Германия,кратка практическа граматика и речник към всеки урок. Приложени са и разнообразни упражнения с допълнителни думи и изрази.Има ключ към отговорите на упражненията и междинни текстове за проверка на нивото.Към учебника е приложен и безплатен диск онлайн.

От НТС предоставят и химикали и тетрадки.

Интересен факт е ,че всички обучаващи се по немски език са от слабия пол. От обучаващата организация информираха, че все още има възможност да се запишат и други желаещи.

Руска Георгиева
От Руска Георгиева ноември 19, 2015 09:22
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.