Засилен интерес на дамите в Елхово към немския език

Руска Георгиева
От Руска Георгиева ноември 19, 2015 09:22

Засилен интерес на дамите в Елхово към немския език

Акценти

  • Цената на курса е 240 лв., предвидено е разсрочено плащане
  • В нея влиза и цената на учебника, който представлява компактен самоучител за начинаещи по немски език.

Свързани публикации

Обучение по немски език започна В НТС Елхово от началото на седмицата, информира секретаря Димитър Стойков. Курсът ще протече в продължение на 100 учебни часа, а преподавател е Ани Илчева.

Занятията се водят два пъти седмично, като времетраенето им е по 4 учебни часа. Намеренията са започналите обучението да изкарат по 60 учебни часа и след 3-4 дневен интервал на почивка към обучаващите се да се присъединят и такива, които са карали предишни курсове. През първите две седмици занятията ще се провеждат в понеделник и четвъртък от17,30часа, а по късно обучението ще бъде съобразено със свободното време на курсистите,но най вече на преподавателката.

Цената на курса е 240 лв. Предвидено е разсрочено плащане. В нея влиза и цената на учебника,който представлява компактен самоучител за начинаещи по немски език. В него има 30 тематични урока с диалози ,важни теми от ежедневната култура,свободното време и работа. Има и допълнителна информация за културните особености на Германия,кратка практическа граматика и речник към всеки урок. Приложени са и разнообразни упражнения с допълнителни думи и изрази.Има ключ към отговорите на упражненията и междинни текстове за проверка на нивото.Към учебника е приложен и безплатен диск онлайн.

От НТС предоставят и химикали и тетрадки.

Интересен факт е ,че всички обучаващи се по немски език са от слабия пол. От обучаващата организация информираха, че все още има възможност да се запишат и други желаещи.

Руска Георгиева
От Руска Георгиева ноември 19, 2015 09:22
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама