Започнаха ремонт на улици в Симеоновград

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 22, 2019 07:20

Започнаха ремонт на улици в Симеоновград

Акценти

  • Ремонт на няколко улици бе даден официално в Симеоновград. На церемонията присъстваха народният представител д-р Георги Станков и зам.-областния управител д-р Стефка Здравкова

Свързани публикации

Със символична първа копка започнаха ремонта на няколко улици в Симеоновград. Това стана в първия работен ден на седмицата, понеделник на площад „Трети март“. На церемонията присъстваха народният представител д-р Георги Станков и зам.-областният управител д-р Стефка Здравкова. Те, заедно с кмета Милена Рангелова, председателят на ОбС – Светлана Манолова и инж. Николай Миндалов от фирмата изпълнител направиха символичната първа копка.
Госпожа Рангелова разби бутилка шампанско в кофата на багера и пожела успех на изпълнителя – Дружеството по закона за задълженията и договорите (ДЗЗД) „Евротрадекс“. Поръчката е на стойност 2 065 572, 18 лева. Проектът се финансирана със средства от европейските фондове и програми. Ще се ремонтират 432 метра от уличната настилка на „Иван Арнаудов”, 528 метра от ул. „Барон Хирш”, 627 м от „Родопи” и 992 м от ул. „Васил Левски”.
Предвидено е и ремонт на тротоарите.
„Евротрадекс“ е дружество по закона за задълженията и договорите. То се представлява от Величко Минев. Съставено е от фирмите „Еко традекс груп“ АД и „Европът 2005“ ООД. Собственици на „Европът – 2005“ са Величко Минев, „Титан“, „НЕО Титан“, „Форуком“, „Еко тех“, Златко Марчев с фирмата си „Марчела 90“.
”Еко традекс груп” е със собственици Тенчо Лилянов. В нея са още Росица Гаргова и Величко Минев.
В момента се извършва подмяна на водопроводи в Симеоновград за 299 624.84 лева. Поръчката се изпълнява от ”Еко традекс груп” АД.
Същата фирма извършва и подмяна на амортизирани водопроводи в Симеоновград. От една седмица техника на фирма ”Еко традекс груп” работи по няколко улици в града. Това са улиците ”Родопи”, ”Иван Арнаудов”, ”Барон Хирш“ , ”Васил Левски”.
Акционери в дружеството ”Еко традекс груп” АД са „Нео Титан“ ООД и „Глобъл Клинър“ ООД. В Съвета на директорите са Тенчо Лилянов, Величко Минев и Росица Гаргова.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 22, 2019 07:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.