Започнаха ремонт на улици в Симеоновград

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 22, 2019 07:20

Започнаха ремонт на улици в Симеоновград

Акценти

  • На церемонията присъстваха народният представител д-р Георги Станков и зам.-областния управител д-р Стефка Здравкова

Свързани публикации

Със символична първа копка започнаха ремонта на няколко улици в Симеоновград. Това стана в първия работен ден на седмицата, понеделник на площад „Трети март“. На церемонията присъстваха народният представител д-р Георги Станков и зам.-областният управител д-р Стефка Здравкова. Те, заедно с кмета Милена Рангелова, председателят на ОбС – Светлана Манолова и инж. Николай Миндалов от фирмата изпълнител направиха символичната първа копка.
Госпожа Рангелова разби бутилка шампанско в кофата на багера и пожела успех на изпълнителя – Дружеството по закона за задълженията и договорите (ДЗЗД) „Евротрадекс“. Поръчката е на стойност 2 065 572, 18 лева. Проектът се финансирана със средства от европейските фондове и програми. Ще се ремонтират 432 метра от уличната настилка на „Иван Арнаудов”, 528 метра от ул. „Барон Хирш”, 627 м от „Родопи” и 992 м от ул. „Васил Левски”.
Предвидено е и ремонт на тротоарите.
„Евротрадекс“ е дружество по закона за задълженията и договорите. То се представлява от Величко Минев. Съставено е от фирмите „Еко традекс груп“ АД и „Европът 2005“ ООД. Собственици на „Европът – 2005“ са Величко Минев, „Титан“, „НЕО Титан“, „Форуком“, „Еко тех“, Златко Марчев с фирмата си „Марчела 90“.
”Еко традекс груп” е със собственици Тенчо Лилянов. В нея са още Росица Гаргова и Величко Минев.
В момента се извършва подмяна на водопроводи в Симеоновград за 299 624.84 лева. Поръчката се изпълнява от ”Еко традекс груп” АД.
Същата фирма извършва и подмяна на амортизирани водопроводи в Симеоновград. От една седмица техника на фирма ”Еко традекс груп” работи по няколко улици в града. Това са улиците ”Родопи”, ”Иван Арнаудов”, ”Барон Хирш“ , ”Васил Левски”.
Акционери в дружеството ”Еко традекс груп” АД са „Нео Титан“ ООД и „Глобъл Клинър“ ООД. В Съвета на директорите са Тенчо Лилянов, Величко Минев и Росица Гаргова.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 22, 2019 07:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама