МВР разследва три кражби на парапети от АМ “Марица“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 21, 2019 10:49

МВР разследва три кражби  на парапети от АМ “Марица“

Три кражби са осъществени на АМ “Марица“ на 15 януари, съобщават от пресцентъра на МВР.
В 10:00 часа е получен сигнал на 112 в РУ Димитровград, че от надлез при километър 43+380 липсват 2 предпазни парапета. По същото време в РУ Хасково е сигнализирано и за кражба на метални парапети с дължина 16 метра на надлез на км 49+300 край Александрово, допълва съобщението.
Също от надлез на км 52+820 в района на харманлийското село Константиново са откраднати 12 пана от метални парапети. Кражбите са осъществени чрез демонтаж на съоръженията. По трите случая са образувани досъдебни производства.
Същия ден за кражба от магазин в село Славяново е съобщил собственикът му. Полицейските служители установили, че след счупване на прозорец е проникнато в бакалията, откъдето са задигнати 300 лева, 250 кутии цигари и 10 ваучера за телефони.

При друг случай 26-годишен симеоновградчанин е задържан за кражби. Мъжът задигнал от домовете на свои съграждани моторна резачка, ръчна количка и 5 чифта маратонки.
След подадените сигнали е установен и задържан до 24 часа по образуваните досъдебни производства.

Горските служители от Ивайловград са подали сигнал за незаконна сеч. Неизвестно лице е извършило сеч на 200 дървета от вида на дъба в землището на с.Розино от общинска горска собственост. Заведено е досъдебно производство по чл.235 ал.1 от НК. В тази връзка са проведени съвместни проверки на полицаи и горски служители в домове в с.Розино. В 2 къщи са намерени общо 4 куб.метра дъбова дървесина и 0,05 куб.м. борова дървесина, по които не е установено наличие на контролни горски марки. Срещу собствениците, мъже на 22 г. и 39 г. са образувани бързо производство и полицейска преписка с оглед установяване наличие на данни за административно нарушение или престъпление от общ характер.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 21, 2019 10:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама